HER KESİME ULAŞARAK PROJELERİNİ ANLATIYOR

DEVA Partisi Ardahan Belediye Başkan adayı Halil Kaçar, her kesime ulaşarak projelerini anlatıyor.

SİYASET 27.03.2024 16:17:00 0
HER KESİME ULAŞARAK PROJELERİNİ ANLATIYOR

DEVA Partisi Ardahan Belediye Başkan adayı Halil Kaçar, seçim çalışmalarını yoğun tempoyla sürdürüyor. 31 Mart yerel seçimlerine az bir zaman kala Halil Kaçar vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. 

Çaldığı her kapıda vatandaşların büyük teveccühü ile karşılanan Kaçar, Ardahan’ı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için projelerini anlatmaya devam ediyor.

31 Mart yerel seçimlerinde son viraja girilirken, Ardahan’da ki seçim maratonu da hız kazandı.

Seçimlerin Ardahan’da ki iddialı ismi DEVA Partisi Belediye Başkan Adayı Halil Kaçar, seçim çalışmaları kapsamında sıkmadık el ve çalmadık kapı bırakmıyor. Gittiği her yerde Belediye Başkanı seçilmesi halinde hayata geçireceği projelerden bahseden Kaçar’ın çalışmalarında son adresi dolmuşçu esnafları oldu. 

Dolmuşçu esnafıyla bir araya gelerek sorun ve sıkıntılarını dinleyen Kaçar, projelerinden bahsetti ve seçimlerde destek istedi.

Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Kaçar, "Dostlarımızı ziyarete devam ediyoruz. Tüm sorunları yerinde dinleyip, çözümler hakkında istişarelerde bulunuyoruz. Misafirperverlikleri için dolmuşçu dostlarımıza çok teşekkür ediyorum. Ardahan’ımıza DEVA olmaya geliyoruz" ifadelerini kullandı.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

2

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

3

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

4

Arıcılık Çalıştayı yapılacak

5

Başkan Kurukaya’dan vatandaşlara “çevre” çağrısı