HEM EĞLENİYORLAR, HEM DE ÖĞRENİYORLAR

Ardahan’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılan Yaz Spor Okullarında çocuklar doyasıya eğleniyor.

GÜNCEL 26.07.2023 14:38:00 0
HEM EĞLENİYORLAR, HEM DE ÖĞRENİYORLAR

Ardahan’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılan Yaz Spor Okullarında çocuklar doyasıya eğleniyor. Eğlendirirken öğreten Yaz Spor Okulları ücretsiz olarak çocuklara tatillerini dolu dolu yaşatıyor.

Ardahan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, sporu toplum içinde alışkanlık haline getirebilmek, öncelikle çocuk ve gençlerimizi spor yapmaya teşvik etmek, sporu sevdirmek, kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak, küçük yaşlarda gençlere spor kültürünü yerleştirmek ve çocukların yaz aylarında vakitlerini daha verimli geçirmeleri amacıyla GSB Spor Okulları 5-18 yaş aralığındaki tüm gençlere kapılarını açtı.

Ardahan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açılan "GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları" çocuk ve gençlerden yoğun ilgi görüyor.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından çocuk ve gençleri spora yönlendirmek, spor kulüplerine sporcu kaynağı sağlamak ve toplumda spor kültürünün oluşmasına katkıda bulunmak amacıyla 81 ilde ve ilçelerde eş zamanlı olarak hayata geçirilen "GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları" Ardahan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde tüm hızıyla devam ediyor.

Ardahan İl Gençlik ve Spor Müdürlüğünün koordinesinde 14 farklı branşta verilen eğitimlerde öğrenciler hem eğleniyor hem de tatillerini spor aktiviteleriyle renklendiriyor.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı