HAYVANSEVERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Ardahan´da sokak hayvanlarının mamalara daha rahat ulaşmaları için mamalık yaptırıldı.

12.03.2020 15:10:55 0
HAYVANSEVERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

ŞENOL KİRMAN

Zorlu kış şartlarının hüküm sürdüğü Ardahan´da hayvanseverler sokak hayvanları için harekete geçti.

Ardahan´da hayvanların annesi olarak bilinen hayvansever Kübranur Eren, sokak hayvanları için yaptırılan yedi adet mamalığı şehrin muhtelif yerlerine monte etti.

Ardahan´da yaşam mücadelesi veren sokak hayvanların beslenme ihtiyacını karşılamak için kolları sıvayan hayvansever Eren, mamalıkları Milli Egemenlik Parkı´na, 15 Temmuz Şehitler Parkı´na, Kür Parkı, Karagöl Mahallesine, Eski ve Yeni Toki´de ağaçlara monte ederek, mamalıklara mama doldurdu.

Yapılan çalışma hakkında bilgi veren hayvansever Kübranur Eren, "Bugün burada kendi imkanımla yaptırmış olduğum ve yardımsever vatandaşlarımızdan gelen mamalıkları monte ettik. İçine de mama bıraktık. İlimizde çok fazla sayıda sokak hayvanı var ve yaptırmış olduğumuz mamalıklar yetersiz, sayıları arttırıp diğer bölgelere de bırakmamız gerekiyor. Sonuçta hayvanların da bir canlı olduğunu ve bizim kadar yaşama haklarının bulunduğunu unutmamamız gerekiyor. Daha çok hayvana yardım etmek için duyarlı vatandaşlarımızdan yardım bekliyoruz. Destek olmak isteyenler sosyal medyada sokak hayvanları için oluşturduğumuz ardahansokakhayvanları hesabımızdan bizlere ulaşarak yardımda bulunabilirler. Destek veren herkese teşekkür ediyorum? dedi.


1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı