Hayvanlarını sattı, parasını alamıyor

Fiyatı artan mazot ve yem karşısında üretim yapmakta zorlanan çiftçiler, birde dolandırıcılık olayları ile karşı karşıya kalıyor.

GÜNCEL 3.02.2023 14:14:00 0
Hayvanlarını sattı, parasını alamıyor

Fiyatı artan mazot ve yem karşısında üretim yapmakta zorlanan çiftçiler, birde dolandırıcılık olayları ile karşı karşıya kalıyor. Ardahan’da hayvancılık yapan bir kişi senet karşılığında sattığı hayvanlarının parasını alamadığını iddia etti.

Ardahan’da hayvancılık yapan İmdat Yalçın,  2021 yılında K. K’ye sattığı 15 adet kurbanlık büyükbaş hayvanın parasını alamayınca, dolandırıldığını beyan ederek şikayetçi oldu.

Yetkililerden gazetemiz aracılığı ile yardım isteyen İmdat Yalçın şöyle konuştu; “2021 yılında K.K. isimli kişiye senet ile 15 adet kurbanlık büyükbaş hayvan sattım. Hayvanları sattıktan 15 gün sonra telefondan aradım ama telefon numaramı engelledi. Kendisine bir türlü ulaşamıyorum, hayvanlarımı götürdü mağdur etti beni. Ben gerekli yerlere şikayette bulundum, kendisi bana tehdit mesajı atmıştı, ben o mesajı da savcılığa verdim. Senedimi de avukata verdim ama avukattan da 2 senedir bir haber alamıyorum, onlarında ilgilenmediğini düşünüyorum. Çok mağdurum bu konuda, sürekli aramalarıma rağmen ulaşamıyorum, hayvanlarımı da geri alamıyorum. Yetkililerin sesimi duymasını, mağduriyetimin giderilmesini istiyorum’’ diye konuştu.


1

210 çiftçiye 45 ton korunga tohumu dağıtıldı

2

Deneysel-Bilişsel Psikoloji Sempozyumu bu yıl ARÜ’de gerçekleştirildi

3

ARÜ Kalkındırma Vakfı büyümeye devam ediyor

4

Çıldır Öğretmen Evine ilk kazma vuruldu

5

AK Parti Belediye Meclis Grubu’ndan basın açıklaması!