Hayvan hırsızlığında yüzde 100 azalma oldu

Ardahan İl Jandarma Komutanı Albay Ali Naci Aldemir, Ardahan´da hayvan hırsızlığında yüz 100 azalma olduğunu söyledi.

GÜNCEL 3.05.2021 16:05:29 0
Hayvan hırsızlığında yüzde 100 azalma oldu

ŞENOL KİRMAN

Ardahan İl Jandarma Komutanı Albay Ali Naci Aldemir, Ardahan´da hayvan hırsızlığında yüz 100 azalma olduğunu söyledi.

Ardahan Medya Gazetesi sorumlu müdürü Barış Bilgin ve muhabir Şenol Kirman İl Jandarma Komutanı Albay Ali Naci Aldemir´i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Jandarma Komutanı Aldemir gazetecilere teşekkür ederek, yerel basını yakından takip ettiğini söyledi.

Gazetemiz mensuplarına çalışmalar hakkında bilgiler veren Aldemir, ?Hayvan hırsızlığı, kaçakçılık ve bağımlılıkla mücadele kapsamında vatandaşın huzur ve güveni için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Geçmiş yıllara göre il genelinde hayvan hırsızlığında yüzde 100 oranında azalma oldu. Halkımız endişelenmesin, Jandarma vatandaşın huzur ve güveni için görevini en iyi şekilde yürütüyor. Kentimizin daha güzel, huzurlu ve mutlu olması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz? ifadelerini kullandı.

Gazetemiz mensupları ise, gelişmeleri yakından takip ettiklerini, jandarmanın son dönemlerde hayvan hırsızlığı, uyuşturucu, kaçakçılığa karşı mücadelesindeki kararlılığı gözlemlediklerini belirterek, İl Jandarma Komutanına çalışmalarında başarılar dilediler.


1

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonundan 1 Mayıs açıklaması

2

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

3

Fatih Erbakan Göle halkına teşekkür için geliyor

4

ARÜ’den Gürcistan üniversitelerine ziyaret

5

Otomobilde, sevdiği şarkıları dinleyerek gezme hayali gerçekleşti