HAYVAN HIRSIZLARI YAKAYI ELE VERDİ!

Ardahan´ın Göle İlçesine bağlı Çardaklı Köyünden 5 adet büyükbaş hayvanı çalan hırsızlar kısa sürede yakayı ele verdi.

5.11.2020 15:50:04 0
HAYVAN HIRSIZLARI YAKAYI ELE VERDİ!

ŞENOL KİRMAN

Ardahan´ın Göle İlçesine bağlı Çardaklı Köyünden 5 adet büyükbaş hayvanı çalan hırsızlar kısa sürede yakayı ele verdi.

Jandarma ekiplerince yapılan operasyonda, hayvanlar bulunarak sahibine teslim edilirken, yakalanan 5 şüpheliden 2´si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

03 Kasım 2020 günü saat 17.40 sıralarında Ardahan Göle İlçesi Çardaklı köyünde ikamet eden C.P. isimli şahıs 156 Jandarmayı arayarak (5) adet büyükbaş hayvanının çalındığını Göle İlçe Jandarma Komutanlığına bildirdi. Hayvan sahininin ihbarını değerlendiren jandarma ekipleri olay yerine giderek çalışma başlattı.

Yapılan araştırmalar sonucu C.P. isimli şahsa ait çalınan (5) adet büyükbaş hayvanın Göle Yanatlı köyünde ikamet eden şüpheli S.K. isimli şahsın ahırında olduğu bilgisine ulaşan Jandarma ekipleri, şüpheli şahsın ev ve eklentilerinde Adli makamlardan alınan arama kararına istinaden yapılan arama neticesinde çalınan (5) adet büyükbaş hayvan şüpheli S.K. isimli şahsın ahırında bulunarak hayvanların sahibi C.P.´ye teslim edildi.

Olay şüphelisi S.K. ile birlikte olaya karıştığı tespit edilen M.K., Ö.K., G.M., E.M. ve B.G. isimli şahıslar C.Savcısının talimatı ile yakalanarak gözaltına alınmış ve tamamlanan soruşturma evrakları ile birlikte sevk edildikleri adli makamlarca Ö.K. ve M.K. isimli şahıslar büyükbaş hayvan hırsızlığı suçundan tutuklanarak Ardahan Kapalı Cezaevine teslim edilmiş ve diğer şüpheliler ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Öte yandan, diğer şüpheliler G.M., E.M. ve B.G. isimli şahıslara ayrıca sosyal mesafeyi ihlal etmekten dolayı kişi başı (3.150) TL. Idari para cezası uygulandı.


1

Başkan Faruk Demir, mal varlığını açıkladı

2

Milletvekili Koç, “Şehrimizi doğunun incisi haline getireceğiz”

3

HER KESİME ULAŞARAK PROJELERİNİ ANLATIYOR

4

Seçim günü hava durumu nasıl olacak?

5

DÖRDÜNCÜ TAZİYE EVİ HİZMETE AÇILDI