HAYDİ ARDAHAN, TAKIMINA SAHİP ÇIK

SERHAT ARDAHANSPOR DESTEK BEKLİYOR

SPOR 10.12.2021 14:23:00 0
HAYDİ ARDAHAN, TAKIMINA SAHİP ÇIK

HABER: ŞENOL KİRMAN

Bölgesel Amatör Lig’de Ardahan’ı temsil eden Serhat Ardahanspor destek bekliyor.

Maddi imkansızlıklar nedeniyle BAL’a katılamayacak durumda olan Serhat Ardahanspor’a Ardahanlı işadamı Karagöz Group’un sahibi Aykut Karagöz sahip çıkarak takımın lige katılmasını sağladı. Zor şartlar altında BAL’a katılım sağlayan Serhat Ardahanspor’a takımın geleceği ve başarısının devamı için herkesin bu payda birleşmesi gerekiyor.

Geçtiğimiz günlerde kongre yapan Serhat Ardahanspor Kulübü’nde Aykut Karagöz’ün başkanlığı resmiyet kazandı.    

Yönetimde şu isimler yer aldı;

Başkan

Aykut Karagöz

Yönetim Kurulu

Tolga Köroğlu, Vedat Saraç, Volkan Akçay, Sezgin Kaya, Faruk Uzun, Emre Köroğlu, Yavuz Morkoç, Mutlu Öztürk, Fatih Murat Karahan, Bilgin Kılıç, Tamer Yakıcı, Fevzi Bozkurt, Mithat Akdemir, Nimet Çınar

Denetim Kurulu

Oğuzcan Öztürk, Fırat Ocak, Öztürk Savaş

Kongre sonrası açıklamada bulunan Serhat Ardahanspor Kulübü Başkanı Aykut Karagöz, tüm Ardahanlıların, sporseverlerin takıma ve kendilerine sahip çıkmasını, desteklemesini beklediklerini söyledi.

Ardahan’ı BAL’da temsil eden tek takım olan Serhat Ardahanspor’un tüm Ardahanlıların takımı olduğunu belirten Başkan Karagöz sözlerine şöyle devam etti; “Tüm Ardahanlıların sporseverlerin Serhat Ardahan sporumuza ve bizlere sahip çıkmasını desteklemesini bekliyorum. Çünkü ne kadar çok büyük destek ve sahiplenme olursa o kadar moralli motivasyonlu güçlü bir takım kurarız ve Ardahan’ımızı hak ettiği yerlere hep birlikte getirebiliriz. Benim bu yola girme ve sebebim tamamen Ardahan’ımızı temsil eden bir takım neden olmasın diğer illerin takımları var Ardahan’ımızın bizim neden takımımız olmasın neden temsil edilmeyelim. Bir şehrin en iyi tanıtımı futbol ile olur, futbol vesilesiyle ilimize bu sezon ilimize Artvin, Erzurum, Iğdır, Ağrı, Kars takımları geldiler biz de onların illerine gidiyoruz. Dolayısıyla ilimize ticari ve kültürel anlamlarda bir heyecan bir hareket sağlamış oluyoruz. Normal şartlarda ne biz o illere durduk yere gideriz. Nede O illerdeki insanlar bizim ilimize gelirler. Takımların maç yapması sebebiyle ilimiz tanınmış oluyor. Nasip olursa seneye Türkiye kupası var. Daha önce Trabzonspor eşleştik maç yaptık, belki Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe gibi büyük takımlar eşleşiriz. Onlar ilimize gelir bizlerde İstanbul’a gidip onlarla maç yaparız. Ardahan’ımızı herkes tanımış bilmiş olur. Biz de tüm yönetim olarak spor alanında vatanımıza Ardahan’ımıza hizmet etmek istiyoruz. Niyetiniz Halis akıbetimizde hayırlı olsun inşallah tüm Ardahan ve Ardahan sporları sevgiyle saygıyla selamla selamlıyorum. Bizim takımımız bizim ilimiz herkes Ardahan spora sahip çıksın, çünkü Serhat Ardahanspor tüm Ardahanlılarındır. Hiçbir siyasi ve ideolojik bir düşünce barındırmıyoruz. Sadece spor anlamında ilimizin hak ettiği yerlere gelmesini sağlamak için bu yola çıktık” diye konuştu.

 


1

Göle Sosyal Hizmet Merkezi Personellerine Teknoloji Bağımlılığı eğitimi verildi

2

Şehit İbrahim Erdoğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencilerinden anlamlı etkinlik

3

Başkan Kurukaya’nın ilk icraatı temizlik oldu

4

Belediye Meclisi toplandı, yeni komisyon üyeleri belirlendi

5

AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Vali Çiçek’i ziyaret etti