Hastanede yeni yönetim başarısı

Ardahan devlet hastanesinde sağlık hizmetleri alımının kolaylaşması için çalışmalar olanca hızıyla devam ediyor.

GÜNCEL 4.04.2018 11:47:49 0
Hastanede yeni yönetim başarısı

2017 Aralık ayında göreve gelen Başhekim Sefa Gül ve ekibi Ardahan devlet hastanesinde yıllardır çözülmeyen , gündeme gelmeyen sorunların üstüne tek tek gitmekte ,en temel insan hakkı olan sağlık hizmetinin alınması için gece gündüz demeden yoğun mesailerine devam ediyor. 
         Yönetime geldikleri ilk günlerde  özellikle kış aylarında soğuk havalarda uzak köylerden hastaneye başvuran hasta ve yakınlarına sıcak çorba ikramında bulunan Dr. Sefa Gül  ve yönetimi belki de ülkede  bir ilki gerçekleştirerek hasta sağlığı ve hastane yönetimine yeni bir perspektif kazandırdılar. Her gün onlarca hastanın daha konforlu ve daha sağlıklı bir ortamda tedavi almalarını mümkün kılan günübirlik tedavi merkezini ıslah edip iyileştirmeleri, mesai saatleri sonrası ?´Gönüllü sigara bıraktırma polikliniği´´ ile ilimizde yüzlerce vatandaşımızın sigarayı bırakmasına vesile olmaları , Ahıskalı Türklerin sağlık hizmeti alımında öncü hastanelerinden biri olmaları, hastaların muayene olduktan sonra köy minibüslerini bekleyebilecekleri bir oda tahsis etmeleri  ile basında kendilerine yer bulan hastane yönetiminin özellikle ?´ yaşlı ve engelli hastaların´´ kan numunelerini  bodrum kattaki kan alma merkezine inmeden laboratuvara verebilmeleri için poliklinik binasının her katında bir kan alma merkezi açarak büyük takdir topladılar.
Özellikle yaşlı hastalar için büyük kolaylık olduğu ve hastaların sağlık hizmeti alımını kolaylaştıran yeniliklerden çok çok memnun oldukları gözlenirken,    Hastane personelinden , yaz mevsiminde otopark  düzenlenmesi, daha geniş, daha rahat kantin binası, yeni  taksi durağı gibi  çevre düzenleyici müdahalelerin yapılması içinde hummalı bir çalışma yürütüldüğü bilgisi alındı. 
Ardahan Belediyesinin de yaz mevsimi içerinde  Göle kavşağından hastaneye uzanan alternatif bir  duble yol inşasını bitireceği alınan duyumlar arasında yer aldı. Haber/ Deniz BAŞLI


1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı