Hastanede Taneri farkı

Yaklaşık 1 yıl önce Ardahan Devlet Hastanesine başhekim olarak atanan Dr. Birand S. Taneri ve yönetimi çalışmaları ile taktir topluyor.

15.10.2019 15:53:11 0
Hastanede Taneri farkı

Yaklaşık 1 yıl   önce  Ardahan Devlet   Hastanesine başhekim olarak  atanan  Dr. Birand S. Taneri ve yönetimi çalışmaları ile taktir topluyor.

Başhekim Taneri´nin Ardahan Devlet hastanesi başhekimliği görevine  getirilmesi ile Hastanede vatandaşın en iyi ve en hızlı şekilde tetkik ve tedavilerinin yapılması için yoğun çalışmalar göze çarpıyor. Günde yüzlerce hasta ve hasta yakınının  geldiği hastanede  personel sıkıntısına rağmen verdiği hizmetler taktirle karşılanıyor.  Yeni hizmete açılan birimler ve alımı gerçekleştirilen son model tıbbi cihazlar ile il tarihinde ilk olan hizmetleri veriyor.

Ardahan Devlet hastanesi 2019 kalite değerlendirmesi sonucu 94.53 puan aldı.  Doğu Anadolu illeri arasında bazı kriterlerde en iyi ve ilk hastane olarak gösterildi.
Kanser hastaları için büyük bir sağlık hizmeti olan kemoterapi tedavi ünitesi Ardahan Devlet hastanesinde hizmet vermeye başladı. Hastalar bu yeni ünite ile birlikte   dış merkezde düzenlenen onkoloji protokolünün idame tedavisini artık  Erzurum´a gitmek zorunda kalmadan Ardahan Devlet hastanesinde alabiliyorlar.

Mesai  saatlerinde  neşter  tutan eller  hizmetin devamı  için mesai saatleri  dışında hastanenin fiziki yapısınıda düzene sokan Başhekim Birand S. Taneri Ardahan Devlet Hastanesinin çevre düzenlemesi  Acil Servisini yenileme çalışmaları için kolları sıvadı. KBRN ünitesi, iç-çevre yol ve daha modern bir Acil Servis iç mekânı düzeltmek için buralara da neşter tuttu.

Ardahan Devlet Hastanesine yeni alınan fundus florein anjiografi ve fundus görüntüleme cihazıyla artık özellikle diyabetik hastalara ve 50 yaş üstü bireylere hizmet vermeye başladı.

Daha bir çok hizmet ile kısa zamanda hastaların memnuniyetini kazanan Başhekim Birand S. Tanerinin  güleryüzlü ve başarılı iletişimi  her kesimden  taktirle karşılanıyor. Haber: Deniz Başlı


1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı