HASAN ŞENEL TEŞEKKÜR ETTİ, BAYDAR’A DESTEK VERDİ

AK Parti’den Ardahan Belediye Başkan Aday Adayı olan Hasan Şenel, adaylık sürecinde kendine destek olanlara teşekkür ederek aday gösterilen Yunus Baydar’ın destekçisi olacağını belirtti.

SİYASET 18.01.2024 16:15:00 0
HASAN ŞENEL TEŞEKKÜR ETTİ, BAYDAR’A DESTEK VERDİ

AK Parti’den Ardahan Belediye Başkan Aday Adayı olan Hasan Şenel, adaylık sürecinde kendine destek olanlara teşekkür ederek aday gösterilen Yunus Baydar’ın destekçisi olacağını belirtti.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Hasan Şenel; “Kıymetli Hemşehrilerim malumunuz üzere 31 Mart 2024 Mahalli İdareler ve Yerel Seçimler için mensubu olduğum Adalet ve Kalkınma Partisinden Ardahan Belediye Başkanı Aday Adayı oldum. Yaklaşık 2 aydır devam eden aday adaylığı süreci bugün itibari ile tamamlanmış olup, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendinin ve Genel Merkezimizin takdirleri doğrultusunda 31 Mart 2024 seçimleri için Ardahan Belediye Başkanlığı için Sayın Yunus Baydar Başkanımız aday gösterilmiştir. Başkanımıza çıkmış olduğu bu görevde canı gönülden başarılar diliyorum ve tebrik ediyorum.

Kıymetli hemşehrilerim, biz siyaseti nefis ya da kendi benliğimiz için yapmıyoruz. Siyaset feraset ile olursa gerçek anlamına kavuşacaktır. Bu ferasette Ardahanımızın gelişmesini ve kalkınmasını her şahsın ve her şeyin üstünde görmektir. Bundan mütevellit birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde ve tüm Ak Parti ailesi olarak Adayımıza destek olup 2024 seçimleri için Ardahanımızı hak ettiği yere taşıyacağız.

Sözlerime son verirken aday adaylığı sürecim boyunca her bir aday için aynı nezaket ve ilgiyi gösteren Milletvekilimiz Sayın Kaan Koç'a, her adaya eşit mesafe ile yaklaşan ve süreci çok iyi yöneten İl Başkanımız Sayın Ersin Yılmaz'a, Merkez ilçe Başkanımıza ve yönetimine, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımıza ve yönetimlerine ve ana kademe il yönetim kurulu üyelerine, bizleri seven eş, dost ve tüm akrabalarıma ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Belediye Başkan Adayımız Yunus Başkana buradan bir kez daha tebriklerimi sunuyorum ve Seçimlerin ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı. 

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak