HASAN ŞENEL, BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLDU

AK Partiden Ardahan Belediye Meclis Üyeliği yapan Hasan Şenel, Ardahan Belediye Başkan aday adayı oldu.

SİYASET 16.11.2023 16:07:00 0
HASAN ŞENEL, BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLDU

AK Partiden Ardahan Belediye Meclis Üyeliği yapan Hasan Şenel, Ardahan Belediye Başkan aday adayı oldu.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimleri için AK Parti’den Belediye Başkanlığı aday adaylık süreci devam ediyor. 

Ardahan’da herkes tarafından tanınan ve sevilen isimlerinden 32 yaşında ki İnşaat Mühendisi Hasan Şenel, 2019 yerel seçimlerde AK Partiden Ardahan Belediye Meclis Üyesi seçilmişti.

AK Parti Ardahan Belediye Meclis Üyesi olarak görev yaparken 2024 yılı Yerel Seçimleri öncesi AK Parti’den Belediye Başkan aday adaylık başvurusunda bulunan Hasan Şenel, AK Parti Ardahan İl Başkanlığına gelerek başvuru dosyasını teslim etti.

Başvurunun ardından açıklama yapan Hasan Şenel, “Tecrübemizle, birikimimizle, inancımızla Ardahan’ımızı tekrardan AK Belediyeciliğine kavuşturmak için ve her şeyin en güzeline layık olan Ardahanlı hemşehrilerimize hizmet etmek için yola çıktık” dedi. 

Tecrübe ve deneyimlerini daha etkin kullanabilmek için aday adayı olduğunu kaydeden Şenel şunları söyledi; “Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Yerel Yönetimler ve Mahalli İdareler seçimleri için Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunda bulundum. AK Partinin bir neferi olarak davamızın bizlere emanet ettiği Ardahan Belediye Meclis Üyeliği görevim halen devam etmektedir. Şu anda içinde bulunduğum meclis üyeliği görevimden edindiğim deneyim, tecrübe ve gözlemlerimizi ilimiz için daha etkin kullanabilmek adına belediye başkanlığına aday adayıyım. Partimizin bizlere tevdi edeceği her türlü göreve her zaman adanmışlık ve aşkla hizmet edeceğimi belirtmek isterim. 31 Mart 2024 tarihine kadar hep birlikte canla başla çalışarak, partimizin şehrimizde en yüksek oyu alması ve tekraren AK kadroların şehrimizi yönetmesi için tüm gayretlerimizi göstereceğiz. İnşallah dava arkadaşlarımızın desteği, çok değerli il ve ilçe başkanlarımızın, sayın milletvekilimizin, kadın kollarımızın, gençlik kollarımızın kıymetli başkanlarının ve partimizin tüm kademelerinde görev yapan çok değerli arkadaşlarımızın teveccühü ve Sayın Cumhurbaşkanımızın oluru ile aday olduğumuzda, Ardahan’da ki her bir ferdimizin gönül rızasına talip olup, Ardahan’ımıza hizmet etmek amacındayız. Bu sürecin ülkemize, Ardahan’ımıza ve partimize hayırlar getirmesini diliyorum” diye konuştu.

HASAN ŞENEL KİMDİR?

1991 Yılında Ardahan’da doğdu ilk-orta ve lise eğitimimi Ardahan’da tamamladı. Lisans eğitimini Karadeniz Teknik Üniversitesi -Mühendislik Fakültesi-İnşaat Mühendisliği Bölümünde 2009-2013 yılları arasında tamamladı. Mezun Olduktan sonra memlekete dönerek 2015 yılında kurmuş olduğum Şenel Proje Danışmanlık firması altında mühendislik faaliyetleri yürütmekte. 2019 Yılı Yerel seçimlerinde AK Partiden Ardahan Merkez İlçe Belediye Meclis Üyesi olarak siyasete atıldı. Hala faal olarak Mühendislik-Proje-Danışmanlık-Müteahhitlik -Gayrimenkul değerleme alanlarında faaliyet Göstermekte ve Belediye de almış olduğu Meclis Üyeliği görevime devam etmekte.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA

 


1

Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Evliyaoğlu: Arıcılık Çalıştayı’ndan dışlandık

2

Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı

3

Meyve ağaçları satışa çıktı

4

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonundan 1 Mayıs açıklaması

5

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı