Hanak’ta öğrencilere yönelik sinema etkinliği düzenlendi

Ardahan’ın Hanak ilçesinde 12. sınıf ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik bir sinema etkinliği düzenlendi

GÜNCEL 18.03.2024 12:29:00 0
Hanak’ta öğrencilere yönelik  sinema etkinliği düzenlendi

Haber: Bedrettin Şuay

Ardahan Valiliği ve Hanak Kaymakamlığı himayelerinde, Ardahan üniversitesi rektörlüğünün destekleriyle, eğitimde niteliğin artırılması amacıyla hayata geçirilen "İl Eylem Planı" çerçevesinde, köylerde ikamet eden ve hafta sonları ilçe merkezinde açılan Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına devam eden 12. sınıf ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik bir sinema etkinliği düzenlendi.

Yaklaşık yüz öğrencinin katıldığı etkinlikte, öğrencilere eğitim ve öğretim hayatlarında farklı bir deneyim yaşatmak amacıyla bir dizi film gösterildi. Etkinlik, öğrencilerin sosyal etkileşimlerini artırmak, kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak ve eğitim süreçlerini desteklemek amacıyla düzenlendi.

Hanak ilçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Yolcu, Ardahan Valiliği ve Hanak Kaymakamlığı'nın destekleriyle gerçekleştirilen bu etkinlik, öğrencilerin eğitimlerine olan motivasyonlarını artırmak ve onları eğitimde başarıya teşvik etmek adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Bu tür etkinliklerin gelecekte de düzenli olarak devam etmesi ve öğrencilerin eğitim hayatlarına olumlu katkılar sağlaması beklenmektedir. Dedi.


1

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak

2

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

3

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

4

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

5

Arıcılık Çalıştayı yapılacak