HANAK’TA DOĞALGAZ İÇİN İMZA KAMPANYASI BAŞLATILDI

Ardahan’ın Hanak ilçesinde "Hanak Doğalgaz İstiyor" başlıklı imza kampanyası başlatıldı.

GÜNCEL 24.11.2021 11:09:00 1
HANAK’TA DOĞALGAZ İÇİN İMZA KAMPANYASI BAŞLATILDI

ŞENOL KİRMAN

BOTAŞ Doğalgaz Ana Hattının hemen yanı başından geçtiği Hanak´ta doğalgaz çalışmalarının biran önce başlatılması için Hanak Belediyesi tarafından imza kampanyası başlatıldı.

Hanak Belediyesinin başlattığı imza kampanyası ile doğalgaz çalışmalarının 2022 İlkbahar aylarında başlayarak 2022 kış sezonunda bitirilmesi isteniyor.

Hanak Belediyesinden imza kampanyası ile ilgili yapılan açıklamada;

“Değerli Hanaklılar, bilindiği üzere BOTAŞ Doğalgaz Ana Hattı ilçemiz sınırlarından geçmekte olup, doğalgaz dağıtım istasyonu ilçe merkezimize uzaklığı 400 metredir. Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız sayın Fatih DÖNMEZ İlçemize doğalgaz verilmesi kapsamında söz vermiş olup, Sayın Vekilimiz Orhan ATALAY ilçemize doğalgaz verilmesi hususunda yoğun bir çaba içerisindedir. Amacımız doğalgaz çalışmalarının 2022 İlkbahar aylarında başlayarak 2022 kış sezonunda bitirilmesidir. Bakanlığımızın yatırım planında bulunan doğalgaz çalışmalarının bir an önce başlatılması ve tamamlanması gerek çevre kirliliği gerekse ısınma giderlerinin yüksekliği nedeniyle aciliyet arz etmektedir.

Bu kapsamda : Hanak Belediyesi olarak Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı'na sunulmak üzere imza kampanyası başlatıyoruz. Tüm vatandaşlarımızın imza kampanyasına katılarak destek vermelerini talep ediyoruz”.

Not : İmza Standı Hanak Belediyesi Girişindedir.


Pınar koçdölü
9.10.2022 16:26:27
Hanak için doğalgaz istiyoruz bizlerinde her daim sıcak bir ortamda yaşamaya hakkı var memleketimiz soğuk şartlar ağır bunun için en kısa zamanda bizlerede bu imkanı sağlamanızı talep ediyoruz

1

Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı

2

Meyve ağaçları satışa çıktı

3

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonundan 1 Mayıs açıklaması

4

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

5

Fatih Erbakan Göle halkına teşekkür için geliyor