Hanak´ta bayan kuaför kursu açıldı

Hanak´ta bayan kuaför kursu açıldı

18.03.2021 09:03:05 0
Hanak´ta bayan kuaför kursu açıldı

Bedrettin Şuay

Ardahan´ın Hanak ilçesinde bayanlara yönelik 15 kişilik bayan kuaförü kursunun açılışı yapıldı. İŞKUR il Müdürlüğü ile Hanak ilçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği kapsamında ilçede Bayanlara yönelik açılan kuaförlük Kursunun açılışına Hanak Kaymakamı Osman Oğuz Ekşi, Hanak İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Şube Müdürü, Hanak Halk Eğitim Müdürü, Gençlik ve Spor Müdürlüğü Hanak İlçesi Müdürü ve kursiyerler katıldı.                               

İŞKUR il Müdürü Ahmet Son kaya İŞKUR olarak her İlçemizde istihdama yönelik meslek eğitim kurslarımızı açmak istiyoruz. Hanak İlçemizde ilk defa kurs açıyoruz. İnşallah diğer mesleklerde de devamı gelir. Hayatımızın her alanında ihtiyaç duyduğumuz mesleklerde nitelikli eleman yetiştirilmesi için bilgi ve beceri kazandırılarak mesleki eğitim kurslarımızı açmaktayız. Gençlerimizin nitelikli hale gelmesi için iş piyasamızın ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda bu tür kurslarımızı açmaya devam ediyoruz.  Dedi

Son kaya, her hangi bir mesleki eğitim almamış işsizlerimizin öğrenmek istedikleri mesleklerde bilgi ve beceri kazandırarak meslek sahibi yapmaya gayret ediyoruz. Kursumuzun açılışına katılan Hanak ilçe Kaymakamımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, Hanak Halk Eğitim Müdürümüze, Hanak Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüze, Kurs öğretmenimize ve katılımcılarımız teşekkür ediyorum. Kursumuzun hayırlara vesile olmasını diliyorum. Dedi.

 


1

Nehir taştı, 2 vatandaş sular altında kalan ovada mahsur kaldı

2

Vekillerin girişimleriyle Göle altın madeni projesine ÇED onayı verilmedi

3

Ardahan'da Müfredat tanıtımı toplantısı yapıldı

4

Ardahan KYK bölge şampiyonu oldu

5

Bağdeşen Spor şampiyon oldu