Hanaklılar, Başkan Kadıoğlu`nu Ağırladı

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu Esenyurt Ardahan İli Hanak ve Çevre Köyleri Derneği'nin düzenlediği piknik programına katıldı.

GÜNCEL 10.09.2014 10:23:03 0
Hanaklılar, Başkan Kadıoğlu`nu Ağırladı

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu Esenyurt Ardahan İli Hanak ve Çevre Köyleri Derneği`nin düzenlediği piknik programına katıldı.

Esenyurt Ardahan İli Hanak ve Çevre Köyleri Derneği`nin her yıl düzenlediği geleneksel piknik şöleni renkli görüntülere sahne oldu. Piknik programına,Esenyurt Belediye Başkanı Necmi KadıoğluEsenyurt Hanaklılar Dernek Başkanı Togay Çoban ve yönetim kurulu, Esenyurt Belediye Meclis Üyeleri, dernek başkanları ve çok sayıda Hanaklı katıldı. Hanaklıların yoğun ilgi gösterdiği piknik şöleninde, Başkan Kadıoğlu Hanaklılarla birlikte halaylar çekerek aşık attı.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu piknik şöleninde Hanaklıların yoğun ilgisine teşekkür ederek başladığı konuşmasında, "Herkes bugün çok neşeli, Rabbim bu neşenizi ömür boyu daim kılsın. Biliyorsunuz seçim yok, gelmekteki niyetimiz siz değerli hemşerilerimiz eğleniyorlar mı, güzel vakit geçiriyorlar mı, bir eksikleri var mı bunları görmeye ve neşenize ortak olmaya geldim. Beni bu güzel şöleninizde ağırladığınız için hepinize teşekkür ederim" dedi.

Esenyurt Hanaklılar Dernek Başkanı Togay Çoban, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu`na derneğe yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ederek, plaket takdim etti. Başkan Kadıoğlu daha sonra Hanaklılarla aşık attı, halaylar çekti ve uzun süre Hanaklı vatandaşlarla sohbet etti.


1

ARDAHAN SAĞLIKTA BEKLENEN İMZALAR ATILDI

2

Üniversite öğrencilerinin sorunları masaya yatırıldı

3

Ardahan'da şehit Anneleri yalnız bırakılmadı

4

Serhat Ardahanspor başkanından Vali Çiçek’e ziyaret

5

Şoförler Odası Başkanı Özer, zam dedikodularına ilişkin konuştu