Hanaklı esnaflardan gazetemize ziyaret

Ardahan´ın Hanak İlçesinde esnaflık yapan Emre Tan ile Doğukan Yılmaz, gazetemizi ziyaret ettiler.

GÜNCEL 24.03.2021 17:34:45 0
Hanaklı esnaflardan gazetemize ziyaret

BEDRETTİN ŞUAY

Ardahan´ın Hanak İlçesinde esnaflık yapan Emre Tan ile Doğukan Yılmaz, gazetemizi ziyaret ettiler.

Ardahan´ın her ilçesine ulaşan ve oradaki vatandaşların sorun ve sıkıntılarını gündeme getirmemiz ile halk tarafından takip edilen Ardahan Medya gazetemize olan ilgi her geçen gün artarak devam ediyor.

Hanak İlçesinde Veteriner Kliniği bulunan Veteriner Hekim Emre Tan ile yine ilçede ısı sistemleri üzerinde işyeri bulunan Doğukan Yılmaz gazetemizi ziyaret ederek esnafların sorun ve sıkıntıları konusunda görüş alış-verişinde bulundular.

Pandemi nedeniyle bir yılı aşkın bir süredir ilçedeki esnaf ve vatandaşların ağır ekonomik sorunlar yaşandığının altını çizerek, esnaf olarak vatandaşlara yardımcı olduklarını dile getirdiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden gazetemiz sorumlu müdürü Barış Bilgin´de Hanaklı esnafların ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, ?Ardahan´da her ilçeye ulaştırmaya çalıştığımız gazetemiz buradaki vatandaşların ve esnaflarımızın gözü kulağı olmaya devam edecektir. İlçemizde yaşanan gelişmeleri başta Ardahan kamuoyu olmak üzere yurt genelinde de duyurmaya çalışıyoruz? açıklamasında bulundu.


1

Ardahan’da uyuşturucu operasyonu

2

Ardahan’da bayramın 'tatlı telaşı' şimdiden başladı

3

Ardahan’da taksi durakları yenileniyor

4

Gürçayırlılar taziye evine kavuştu

5

Espina Bayan Kuaförü yeni yerinde hizmete açıldı