HANAKLI ESNAFLAR, ?PARTİCİLİK YAPMAYIN, BİRLİK OLUN?

Hanaklı esnaflar, ?Biz esnaflar siyasilerden artık particilik değil, birlik beraberlik içerisinde Hanak ilçemize ne kazandırabiliriz diye düşünmelerini istiyoruz? dediler.

GÜNCEL 8.04.2021 10:49:27 0
HANAKLI ESNAFLAR, ?PARTİCİLİK YAPMAYIN, BİRLİK OLUN?

ŞENOL KİRMAN

Hanaklı esnaflar, ?Biz esnaflar siyasilerden artık particilik değil, birlik beraberlik içerisinde Hanak ilçemize ne kazandırabiliriz diye düşünmelerini istiyoruz? dediler.

Ardahan´ın Hanak İlçesinde uzun süredir devam eden Belediye´ye yönelik gerçek dışı şikâyetler pes dedirtti. 2014 yılındaki yerel seçimlerle AK Parti´den CHP´ye geçen İlçe Belediyesi, şikâyetlerden iş yapamaz hale geldi.

Bizde Ardahan Medya Gazetesi olarak Hanak ilçesine giderek Hanaklı esnaflarla belediye hakkında bilgi topladık. Aldığımız bilgilerde Hanak esnafının, Hanak Belediyesinden ve Başkan Ayhan Büyükkaya´dan memnun olduklarını gözlemledik.

ESNAFLAR BİRLİK VE BERABERLİK İSTİYOR

Çalışmalardan memnun olduklarını dile getiren Hanaklı esnaflar, Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya´nın göreve geldiği günden beri birçok projeye imza atarak, ilçenin çehresini değiştirdiğini söylediler.
Belediye Başkanı Büyükkaya ekibiyle birlikte, halkın refahı, huzuru ve daha yaşanılabilir bir kent olması için çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Hanaklı esnaflar, ?Ama görüyoruz ki bazı belediye encümenleri belediyenin yapacağı hizmetlere engel olmaya çalışıyorlar. Memleket bizim, buraya yapılan hizmetlerin önüne geçmememiz gerekiyor. Artık memleketimiz için particiliği bir kenara bırakıp, en iyi hizmeti nasıl yaparız demeleri lazımken; yapılması planlanan projelere engel olduklarını görüyoruz. Biz esnaflar artık particilik değil, Hanak ilçemize ne kazandırabilir diye düşünmelerini istiyoruz? dediler.

SORUŞTURMALAR ALEYHİMİZDE SONUÇLANMADI

Ardahan Medya Gazetesi sorumlu müdürü Barış Bilgin ve muhabirlerden Şenol Kirman ile Bedrettin Şuay esnaf ziyaretlerinin ardından Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya´yı ziyaret ederek kamuoyunu meşgul eden konular hakkında bilgi alışverişinde bulundular.
Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya, asılsız ihbar ve şikâyetlerden dolayı iş yapamayacak hale geldiklerini ve yapılan bu şikâyetlerin asılsız olduğu gibi bugüne kadar hiçbir soruşturmanın da aleyhlerinde sonuçlanmadığını açıkladı.


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak