Hanak’a doğalgaz müjdesi

AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Hanak ilçesine doğalgaz müjdesini verdi.

GÜNCEL 18.10.2023 14:09:00 0
Hanak’a doğalgaz müjdesi

AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Hanak ilçesine doğalgaz müjdesini verdi.

Ardahan'ın Hanak ilçesi hemen yanı başından doğalgaz boru hattının geçmesine rağmen doğalgazdan faydalanamıyordu. Hanak ilçesine doğalgaz verilmesi gazetemiz aracılığıyla da sürekli gündeme getirilmişti. 

Hanak ilçesinin en büyük eksikliği doğalgaz için kolları sıvayan AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek ve AK Parti Ardahan İl Başkanı Ersin Yılmaz ile birlikte Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ı ziyaret etti.

Ziyarette Ardahan heyeti, Bakan Alparslan’a Hanak İlçesine doğalgaz gelmesi konusunda taleplerini ilettiler. Bakan Alparslan’da Ardahan heyetinin isteği üzerine Hanak ilçesine doğalgaz verilmesi için çalışmalara başlanacağının sözünü verdi. 

Doğalgaz müjdesini paylaşan Milletvekili Kaan Koç; “Ardahan Valimiz Hayrettin Çiçek ve AK Parti Ardahan İl Başkanımız Ersin Yılmaz ile birlikte Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Alparslan Bayraktar’ı ziyaret ettik. Bakanımıza Hanak ilçemize doğalgaz verilmesi konusunda talebimizi ilettik. Bakanımız talebimizi geri çevirmedi ve Hanak ilçemizde yakın zamanda doğalgaz çalışmalarına başlanacağının sözünü verdi. Hanak ilçemize hayırlı olsun. Ardahan için çalışıyoruz, sözümüzde duruyoruz” dedi.  

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

210 çiftçiye 45 ton korunga tohumu dağıtıldı

2

Deneysel-Bilişsel Psikoloji Sempozyumu bu yıl ARÜ’de gerçekleştirildi

3

ARÜ Kalkındırma Vakfı büyümeye devam ediyor

4

Çıldır Öğretmen Evine ilk kazma vuruldu

5

AK Parti Belediye Meclis Grubu’ndan basın açıklaması!