Hanak Belediye Başkanı Kurukaya mazbatasını aldı, görevine başladı

31 Mart yerel seçimlerini kazanan AK Parti Hanak Belediye Başkan Adayı Erdal Kurukaya, mazbatasını alarak göreve başladı.

5.04.2024 11:14:00 0
Hanak Belediye Başkanı Kurukaya mazbatasını aldı, görevine başladı

31 Mart yerel seçimlerini kazanan AK Parti Hanak Belediye Başkan Adayı Erdal Kurukaya, mazbatasını alarak göreve başladı.

Başkan Kurukaya’nın ilçe seçim kurulundan mazbatasını almasının ardından Belediye Başkanlığı makamında devir teslim töreni düzenlendi.

Törene AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, AK Parti Ardahan İl Başkanı Ersin Yılmaz ve  İlçe Başkanı Beşircan Serhat Polat ve İlçe teşkilatı katıldı.

Başkanlık makamında Hanak Belediye Başkanı Erdal Kurukaya, önceki dönem belediye başkanı Ayhan Büyükkaya’dan görevi teslim aldı. 

Başkan Kurukaya yaptığı açıklamada; “Değerli hemşehrilerim, sizlerin destek ve güveniyle kazandığımız seçim sonucunda mazbatamızı aldık ve Hanak Belediye Başkanı olarak görevimize başladık. Bu göreve layık görülmek, benim için büyük bir onur ve sorumluluktur. İlçemizin geleceğini birlikte şekillendireceğimiz bu yolda, sizlerin desteği ve katkıları olmadan başarılı olamayacağımızın farkındayım. Sizlerin güveni ve desteği, benim en büyük motivasyon kaynağım olacaktır. Seçim sürecinde bize inanan, destek veren, vermeyen her bir vatandaşımıza teşekkür ediyorum. Söz verdiğim gibi, şeffaf, adil ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla belediyemizi daha da ileriye taşıyacağımızdan emin olabilirsiniz. Bundan sonraki süreçte de sizlerle birlikte hareket ederek, ilçemizin ve vatandaşlarımızın refahı için çalışmalarımı sürdüreceğimi belirtmek isterim.  Son olarak, seçim sonuçlarının ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyor, destekleriniz için teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu. 

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

210 çiftçiye 45 ton korunga tohumu dağıtıldı

2

Deneysel-Bilişsel Psikoloji Sempozyumu bu yıl ARÜ’de gerçekleştirildi

3

ARÜ Kalkındırma Vakfı büyümeye devam ediyor

4

Çıldır Öğretmen Evine ilk kazma vuruldu

5

AK Parti Belediye Meclis Grubu’ndan basın açıklaması!