Hanak Yeşilleniyor

Hanak Belediyesi, ?Daha yaşanılabilir çevre, daha yaşanılabilir Hanak´ hedefinden yola çıkarak, Hanak İlçesini görünümüyle ve havasıyla yaşanılabilir bir ilçe konumuna getirmek için ağaçlandırma çalışmalarına devam ediyor.

GÜNCEL 16.06.2021 10:27:20 0
Hanak Yeşilleniyor

Hanak Belediyesi, ?Daha yaşanılabilir çevre, daha yaşanılabilir Hanak´ hedefinden yola çıkarak,/resimler/2021-6/16/1030329392191.jpg Hanak İlçesini görünümüyle ve havasıyla yaşanılabilir bir ilçe konumuna getirmek için ağaçlandırma çalışmalarına devam ediyor.

Ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Hanak Merkez Mahallesi olan Avcılar Mahallesinde ağaç dikimi gerçekleştiren Hanak Belediyesi, Hanak Kaymakamlığı, İlçe Spor Müdürlüğü, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile birlikte ilçenin ihtiyaç duyduğu park ve bahçe gibi pek çok alanda ağaç dikim çalışmalarını sürdürüyor.

Ağaçlandırma çalışmaları hakkında açıklama yapan Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya, ?İlçenin doğal elemanları olarak ön plana çıkan cadde, bulvar ve refüjlerdeki ağaçların; estetik ve işlevsel bir karaktere sahip olduğunu belirtti. İlçe genelinde çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Hanak Belediyesi mahallelerde ağaçlandırma ve yeşil alan yapımı çalışmalarına devam ediyor. Yürütülen bütün bu çalışmalar neticesinde, Avcılar Mahallesinde Park ve refüjalanlarına ağaç dikimi gerçekleştirilmiştir? dedi.

Başkan Büyükkaya ayrıca, ?Çevreye karşı duyarlı bir belediyecilik anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. İlçemiz için geleceğimiz için ağaçlandırma çalışmalarımız İlçenin her kösesinde  devam edecektir. İlçenin ekolojik koşullarına uyum sağlayacak ağaç türlerinin Hanak´a yaygınlaştırılacağını ve vatandaşların ilçede sağlık içinde yaşamalarına katkıda sağlayacak ağaçlandırma çalışmalarının ilçenin kentleşmesi açısından önemlidir. Her anını yaşamaktan daha da keyif alacağınız bir ilçe haline dönüştüreceğiz? dedi.

/resimler/2021-6/16/1030585017858.jpg


1

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak

2

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

3

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

4

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

5

Arıcılık Çalıştayı yapılacak