Halkla iç içe bir Vali?

Vali Mustafa Masatlı, bulduğu her fırsatta sokakta, kahvehanelerde, işyerlerinde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

23.10.2019 14:57:45 0
Halkla iç içe bir Vali?

Vali Mustafa Masatlı, bulduğu her fırsatta sokakta, kahvehanelerde, işyerlerinde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

26.12.2018 tarihinde göreve başlayan ve attığı güzel ve özel adımlarla şehir kamuoyu tarafından taktir toplayan Vali Mustafa Masatlı, iyi bir yönetici profili çizmeye devam ediyor.

Vali Mustafa Masatlı,  çarşı gezisi sırasında kıraathanelerde ve çay ocaklarında vatandaşlarla buluştu. Vatandaşlarla sohbet edip, sorun ve taleplerini bizzat dinleyen Vali Masatlı, bazı esnaflara da hayırlı işler diledi.

Vali Masatlı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, insan odaklı bir yönetim anlayışı ile 2023 hedefleri doğrultusunda hızla yol alan bir Türkiye´nin olduğunu anlattığı vatandaşlarımızla, ayrıca Ardahan´ın geleceğine katkı sağlayacak, eğitim, sağlık, hayvancılık ve tarım konuları başta olmak üzere çeşitli konular üzerine sohbette bulundu.

Vatandaşlar, haftanın neredeyse tüm günlerinde çarşıda, pazarda veya çay ocaklarında Vali Mustafa Masatlı´yı görmekten, sorunlarını, taleplerini bizzat anlatabilmekten duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Haber: Şenol Kirman


1

Ardahan KYK bölge şampiyonu oldu

2

Bağdeşen Spor şampiyon oldu

3

Ardahan'da Sağlık Bilincini yükselten "Ben Her Yerde varım" projesi

4

Ardahan’da 2024’ün ilk 4 ayında 876 asayiş olayı meydana geldi

5

Pedallar bağımlılıktan uzak nesiller için çevrildi