Halk, öz evladını meclise gönderme sözü verdi

Pazara çıkan vatandaşlar, 'Bizim öz evladımız' diyerek sarıldıkları Kaan Koç’a,14 Mayıs’ta meclise gönderme sözü verdi.

SİYASET 27.04.2023 15:24:00 0
Halk, öz evladını meclise gönderme sözü verdi

AK Parti Ardahan Milletvekili adayı Kaan Koç, Perşembe pazarını ziyaret ederek, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde istikrarın devam etmesi için bir kez daha Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a oy verilmesini isteyerek, TBMM’nde oyların AK Parti’ye verilmesi talebinde bulundu.

AK Parti Milletvekili Adayı Kaan Koç, parti teşkilatlarının katılımı ile Perşembe Pazarı'nı ziyaret etti. Esnafla görüşen ve bol kazançlar dileyen Koç, alışveriş için gelen halkla da sohbet ederek oylarına talip olduklarını söyledi. Pazara çıkan vatandaşlar, 'Bizim öz evladımız' diyerek sarıldıkları Kaan Koç’a,14 Mayıs’ta meclise gönderme sözü verdi.

14 Mayıs günü yapılacak olan seçimlere az bir zaman kala AK Parti’de çalışmalar hız kazandı. Gün boyu, ilçelerde ve köylerde halkla buluşan adaylar, kent merkezinde de boş durmayarak esnaf ve hane ziyaretlerinde bulunuyor.  Ulaşılmadık, sıkılmadık el, sarılmadık bir tek insan bırakmama hedefiyle çalışmalarını sürdüren AK Parti adayları Kaan Koç ve Güven Karakoyun, son olarak Perşembe Pazarı’nı ziyaret ettiler. Parti teşkilatının da tam katılımı ile gerçekleştirilen Pazar ziyaretinde esnafın ve alışveriş için gelen halkın Kaan Koç’a olan ilgisi gözlerden kaçmadı. Kaan Koç’a sarılan, elini sıkan halk, 14 Mayıs günü Koç’u meclise gönderme sözü verdiler.


1

Hanak hayvan pazarında temizlik ve onarım çalışmaları başladı

2

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden gazetemize teşekkür

3

ARÜ mezuniyet töreni tarihi belli oldu

4

Milli sporcu Avrupa’da madalya peşinde

5

Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Evliyaoğlu: Arıcılık Çalıştayı’ndan dışlandık