HALK O İSİMDE KARAR KILDI!

Yaptığımız anket çalışmasında Ardahan halkının çoğunluğu Eczacı Yunus Dündar’ı milletvekili olarak görmek istiyor.

SİYASET 23.01.2023 14:29:00 3
HALK O İSİMDE KARAR KILDI!

HABER: ŞENOL KİRMAN

Ardahan Medya Gazetesi olarak il merkezi başta olmak üzere tüm ilçelerde yaptığımız kamuoyu çalışmalarına ilişkin tüm gözlemlerimiz ve yaptığımız tespitleri paylaşmaya devam ediyoruz.

İl merkezi başta olmak üzere 5 ilçe ve 1 belde de geniş kapsamlı yaptığımız kamuoyu çalışmalarımızda “Bu Dönem Mecliste Kimi Milletvekili Olarak Görmek İstiyorsunuz? sorusuna; vatandaşların cevabı tek bir isimde netlik kazandı.

Yaptığımız anket çalışmasında Ardahan halkının çoğunluğu Eczacı Yunus Dündar’ı milletvekili olarak görmek istiyor.

Siyasetin tabandan tavana doğru yapılması ilkesinden yola çıkarak Ardahan’da bütün siyasi partilerin; kendisiyle aynı hüznü, aynı sevinci yaşayan, aynı soğuk havayı soluyan bir kişiliğin kendisini temsil etmesini arzuluyoruz. Buna Ardahan’ın sevilen siması Eczacı Yunus Dündar’ı örnek verebiliriz.

Yıllardır siyasetin içinde olan, mesleği gereği, yüzlerce binlerce insana dokunan bir kişilik olan Dündar, bu dönemde aday olması durumunda; hem temsil ettiği partiyi başarıya ulaştıracağı, hem de Ardahan halkının umutlarını, beklentilerini gerçekleştireceğini düşünüyoruz. Eczacı Yunus Dündar gibi Ardahan halkının beklentilerini bilen, sorunlarını çözebilecek bilgi ve deneyime sahip olanlar Ardahan’ı temsil etmelidir.

2014 seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisinden milletvekilliği için aday adayı olan ve 2018 seçimlerinde ise ikinci sıradan aday gösterilen Yunus Dündar, 2019 yerel seçimlerde de Belediye Başkanlığı için aday adayı olmuştu.


Sevgi Gültekin
23.01.2023 14:44:00
Hayrlı olsun

Ensar Bilican
23.01.2023 19:44:11
İthal adaylarla aday olunmamalıdır. Yerelde ve genelde yaşadığı yerden parti emekçisi olarak aday gösterilmelidir. Doğduğu yerde doydu,insanına dokundu ve soğuğunda dondu. Ardahan'ı terk Etmedi. Bu özelliğe uyan isimde Yunus Dündar Cumhuriyetin ikinci yüz yılında meclişte sizi görmek Güzel olacak.

Bülent Köksoy
25.01.2023 00:57:54
Ardahannımız için var gücü ile çalışacak nadir insanlardan birisi. Mv.olmak için Ardahanın derdini ihtiyacını ve Ardahanda ikamet gerekiyor diye düşünüyorum. Yunus Dündar abimiz yıllarını Ardahana vermiştir.

1

Deneysel-Bilişsel Psikoloji Sempozyumu bu yıl ARÜ’de gerçekleştirildi

2

ARÜ Kalkındırma Vakfı büyümeye devam ediyor

3

Çıldır Öğretmen Evine ilk kazma vuruldu

4

AK Parti Belediye Meclis Grubu’ndan basın açıklaması!

5

Ardahan Barosu’ndan TBB’ye ziyaret