HALİL KAÇAR, DEVA PARTİSİNİN ARDAHAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

DEVA Partisi’nin Ardahan Belediye Başkan adayı eğitimci Halil Kaçar oldu.

SİYASET 4.12.2023 11:49:00 0
HALİL KAÇAR, DEVA PARTİSİNİN ARDAHAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

DEVA Partisi’nin Ardahan Belediye Başkan adayı eğitimci Halil Kaçar oldu. 

DEVA Partisi’nde Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı Ankara’da gerçekleştirildi. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın katılımıyla düzenlenen toplantıda DEVA Partisi’nin Ardahan Belediye Başkan adayı Halil Kaçar oldu.

DEVA Partisi Ardahan İl Başkanı Candar Yılmaz ile birlikte Ankara'da aday tanıtım toplantısına katılan ve başkan adayı olarak ismi açıklanan Halil Kaçar, Genel Başkan Ali Babacan tarafından tebrik edildi. Başkan adayı Halil Kaçar, Ardahan’da sahaya inen ilk belediye başkan adayı olacak. 

Ardahan'da yaşayan, halkın sevilen ismi, öğretmen Halil Kaçar'ın adaylığı kamuoyunda olumlu karşılandı. 

HALİL KAÇAR: DESTEKLERİNİZE TALİBİM

Halil Kaçar yaptığı açıklamada; “Ardahan’ımızda ki; tüm mahallelerimizi, sokaklarımızı, caddelerimizi çok iyi biliyoruz ve seviyoruz. Bu anlamda Ardahan’ımızı çok iyi bilen ve seven bir evladınız olarak sizlerin desteklerine talibim. Birlikte başaracağımızı da bildiğim bu yolda siz büyüklerimden, dostlarımdan, arkadaşlarımdan, tüm Ardahan halkımızdan destek bekliyorum. Ardahan bitmek bilmeyen bir sevdadır. Misyonumuz ve vizyonumuz çerçevesinde sizlerin adına, DEVA partisi belediye başkan adayı olarak bu kutlu hizmete talibim. Tüm vatandaşlarımıza sevgi, saygı ve hürmetlerimi sunarım” dedi.

BAŞKAN CANDAR YILMAZ: İLİMİZE HAYIRLI OLSUN 

DEVA Partisi Ardahan İl Başkanı Candar Yılmaz ise şunları kaydetti: " Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) yerel seçimlere yönelik olarak ilk aday tanıtımımızı bugün Ankara’da gerçekleştirdik. Genel Başkanımız Ali Babacan, partimizin listelerinden yerel seçimlere girecek olan belediye başkanı adaylarının ismini açıkladı. Bu kapsamda, Ardahan Belediye Başkan adayı olarak Halil Kaçar'ın belirlendi. DEVA Partisi olarak adayımız Halil Kaçar'ı ilan etmekten büyük memnuniyet duyuyoruz. DEVA Partisi olarak, Ardahan'ın geleceği için önemli bir adım atıyoruz. Ardahan'ın potansiyelini en üst seviyede kullanarak şehrimizi daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için yola çıkıyoruz. Bu hedef doğrultusunda, DEVA Partisi olarak adayımız Halil Kaçar'ı ilan etmekten büyük memnuniyet duyuyoruz. Halil Kaçar'ın adaylığı, şehrimizin kalkınması, istihdamın artması ve vatandaşlarımızın daha iyi bir yaşam standardına ulaşması için büyük bir fırsat. DEVA Partisi olarak, yerelde temiz belediyecilik anlayışımızla şeffaf, adil ve katılımcı bir yönetimi hedefliyoruz. Bu doğrultuda Halil Kaçar'ın liderliğinde, halkımızın beklentilerine cevap verecek projeler geliştireceğiz.

TEMİZ BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINI ÖN PLANA ÇIKARACAĞIZ

DEVA Partisi olarak, şehrimizin gelişimi ve refahı için tüm kesimleri kucaklayan bir yönetim anlayışını benimsiyoruz. Ardahan'ın potansiyelini ortaya çıkarmak, adaletli bir hizmet anlayışıyla herkesin hakkını eşit bir biçimde sağlamak için çalışacağız. Bu süreçte halkımızın da desteği bizim için çok önemli. DEVA Partisi olarak, Halil Kaçar'ın adaylığıyla birlikte, temiz belediyecilik anlayışını ön plana çıkararak, şeffaflık, adalet ve katılımcılığı merkeze alıyoruz. Halkımızın destekleriyle birlikte, Ardahan'ın geleceği için projeler geliştirmeye ve şehrimizi her alanda ilerletmeye devam edeceğiz."

HALİL KAÇAR KİMDİR?

Halil Kaçar, Ardahan'a bağlı Küçük Sütlüce köyünde dünyaya geldi. Kocaeli Üniversitesi mezunu olan belediye başkan adayı, MEB'e bağlı okullarda Matematik Öğretmeni olarak çalıştı. Ayrıca devlet okullarında müdür yardımcılığı ve müdürlük görevlerinde bulundu. Eğitim yöneticisi olan Kaçar, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı için gerçekleştirdiği başarılı çalışmalar ile tanınır.

İKİNCİ KEZ ARDAHAN BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY OLDU

Halil Kaçar, Mayıs 2017 yılında kendisi gibi öğretmen Pınar Kaçar ile evlendi. 2019 Yerel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden Ardahan İl Belediye Başkanlığına aday gösterilen Kaçar, 2024 Yerel seçimlerinde de Demokrasi ve Atılım Partisi’nden Ardahan Belediye Başkanlığına aday gösterildi.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA

 

 

 


1

Ardahan’da baraj, göl ve göletlere girmek yasaklandı

2

BAŞKAN BUDAK’TAN SOKAK HAYVANLARI İÇİN MÜJDE

3

BESİCİLER HAYVAN HASTANESİ İSTİYOR

4

Öğrenciler dolmuş fiyatlarında ki zam dedikodularını protesto etti

5

Serhat Ardahanspor Başkanından Belediye Başkanı Demir’e ziyaret