Hakan Aydın, görevimin başındayım

AK Parti Ardahan İl Başkanı Hakan Aydın, ?Görevimin başındayım? dedi.

SİYASET 21.01.2021 15:07:48 0
Hakan Aydın, görevimin başındayım

ŞENOL KİRMAN

AK Parti Ardahan İl Başkanı Hakan Aydın, ?Görevimin başındayım? dedi.

Ardahan kamuoyunda ?AK Parti İl Başkanı Hakan Aydın görevden alındı? söylentileri üzerine bir açıklama yapan Başkan Hakan Aydın, ?Görevimin başındayım.? dedi.

Konuyla ilgili olarak kendisiyle görüştüğümüz Başkan Aydın, görevden alınma gibi bir durumun yaşanamdığını, ancak Genel Merkez tarafından istişare yapılmak üzere Ankara´ya çağrıldığını ifade etti.

AK Parti Ardahan İl Başkanı Hakan Aydın yaptığı açıklamada, ?İki gündür sosyal medyada şahsım hakkında kamuoyuna yansıyan ?Görevden alınmaya? dair çıkan haberler asılsız olup, gerçeği yansıtmamaktadır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi´nin bana tevdi etmiş olduğu görevimin başında olduğumu açıkça beyan ederim. Bu yüce davada, bana bu kutsi görevi layık gören Sayın Cumhurbaşkanımın her daim yanında ve izinde hareket etmenin gayreti içerisinde olduğumu beyan etmek isterim. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi, şahsım hakkında verilecek kararın tek yetkilisi ve tek mercii´dir. Bundan dolayı Cumhurbaşkanımız bu yüce davada şahsıma hangi görevi layık görürse bizde o görevde canla başla mücadelemizi sürdüreceğiz. Dava bilincimiz makamlarla ve görevlerle sınırlı değildir. An itibari ile görevimin başında olduğumu beyan ederim? açıklamasında bulundu.


1

Başkan Kurukaya’nın ilk icraatı temizlik oldu

2

Belediye Meclisi toplandı, yeni komisyon üyeleri belirlendi

3

AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Vali Çiçek’i ziyaret etti

4

40 bin TL maaşla çoban bulunmuyor

5

Vali Çiçek, Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında Sektör temsilcilerini ağırladı