Hakan Aydın Ardahanlılara teşekkür etti

Hakan Aydın Ardahanlılara teşekkür etti

4.03.2019 13:58:57 0
Hakan Aydın Ardahanlılara teşekkür etti

AK Parti Ardahan İl Başkanı Hakan Aydın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın 1 Mart Cuma günü gerçekleşen mitingine katılım gösteren Ardahanlılara teşekkür etti. AK Parti Ardahan İl Başkanı Hakan Aydın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın 1 Mart Cuma günü PTT Meydanı´nda gerçekleştirdiği aday tanıtım toplantısı ve mitingine katılım gösteren vatandaşlara şükranlarını iletti.

İl Başkanı Hakan Aydın yaptığı açıklamada, vatandaşların 17 yıldır olduğu gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan´ı, miting günü de bağrına bastığını ve tarihi bir gün yaşadıklarını ifade ederek, ? Ardahan 1 Mart Cuma günü dünya lideri, mazlumların umudu, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ı en iyi şekilde ağırlamış ve diğer ittifaklara gereken cevabı en net haliyle vermiştir. 
Ardahanlılar yine yeniden bir tarih yazmıştır. Yaklaşık 10 bini aşkın kişinin katılımıyla PTT Meydanı o gün Cumhur İttifakı sevdalılarıyla hınca hınç dolmuştur. Mitinge katılım, yaşanan coşku ve heyecan, Ardahanlı hemşerilerimizin Cumhur İttifakı´na ve Cumhurbaşkanımıza duyduğu saygıyı ve teveccühü bir kez daha göstermiştir. Ardahan, 31 Mart günü şehrimizde Cumhur İttifakı adayımız Yunus Baydar´ı ve diğer ilçelerde de yine aynı şekilde diğer adaylarımızı zafere taşıyacağından hiç şüphem yoktur. 
Başta Milletvekilimiz Orhan Atalay olmak üzere, AK Parti teşkilatlarımıza, gençlik ve kadın kollarımıza, 5 ilçe başkanımıza, MHP il başkanımıza ve teşkilatlarına, 5 ilçe belediye başkanı ve başkan adaylarımıza ve Belediye Başkanımıza tek tek teşekkür ediyorum. Böylesi önemli bir seçim için hep birlikte gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz ve önce millet, önce memleket diyoruz" dedi.


1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı