YENİLİK PARTİSİ ARDAHAN´DA GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR

Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz liderliğinde kurulan Yenilik Partisi büyümeye devam ediyor.

SİYASET 25.03.2021 15:45:31 0
YENİLİK PARTİSİ ARDAHAN´DA GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR

ŞENOL KİRMAN

Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz liderliğinde kurulan Yenilik Partisi büyümeye devam ediyor.

Anavatan Partisi´nden istifa eden yaklaşık 60 kişilik ekip Yenilik Partisi´ne katıldı. Anavatan Partisi´nden istifa eden Ardahan İl Başkan Yardımcıları, Hanak ve Çıldır İlçe yönetimleri ile İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları yönetimleri toplu olarak Yenilik Partisi´ne geçti.

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, programa canlı yayınla bağlanarak partiye katılan yeni üyelerle tanışarak, verdikleri karardan dolayı teşekkürlerini iletti.

İl Başkanlığı binasında düzenlenen katılım programında konuşan Yenilik Partisi Ardahan İl Başkanı Mustafa Özcan, 57 kişinin katılımından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, ?Partimizin kapısı tüm vatandaşlarımıza açık. Anavatan Partisi´nden partimize katılan 57 kişi ile birlikte gücümüze güç katacağız. Partimize katılımlarından dolayı arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum, bizleri onure ettiler? dedi.

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz´ın Danışmanı Engin Demirci ise; ?Malumunuz Genel Başkanımız Ardahan´ın öz evladı, vatansever ve Atatürkçü. 2018 yılında başlatmış olduğumuz oluşum, partileşme süreci tamamlandı. Ardahan il teşkilatımız yaklaşık olarak 1,5 ay önce kuruldu. Kars çalışmamız bitmek üzere, Iğdır İl Başkanlığımız kuruldu. Ardahan´da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçelerimizde teşkilatlanma çalışmalarımız tamamlandı. Anavatan Partisi´nden İl Başkan Yardımcıları, Çıldır ve Hanak İlçe Başkanlıkları, İl Kadın Kolları Başkanlığı yönetim ve üyeleri ile birlikte yaklaşık olarak 60 kişilik ekip istifa ederek Yenilik Partimize katıldılar. Genel başkanımızın Ardahanlı olması münasebetiyle çok önemli bir duruş sergilediler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum, gücümüze güç kattılar? diye konuştu.


1

İndirimli yabancı dil eğitimi için protokol imzaladı

2

Başkan Faruk Demir, mal varlığını açıkladı

3

Milletvekili Koç, “Şehrimizi doğunun incisi haline getireceğiz”

4

HER KESİME ULAŞARAK PROJELERİNİ ANLATIYOR

5

Seçim günü hava durumu nasıl olacak?