Vali ve eşi Posof´ta şehit ailesi ziyaretinde bulundu

Vali Hüseyin Öner ve Eşi Zehra Mine Öner, Posof ilçesinde şehit ailesi ziyaretinde bulundu

VALİLİK 9.03.2021 16:41:09 0
Vali ve eşi Posof´ta şehit ailesi ziyaretinde bulundu

Vali Hüseyin Öner eşi Zehra Mine Öner ile birlikte Şehit Aileleri ziyaretleri kapsamında, Şehit Piyade Komando Er Atalay Şeker ve Şehit Piyade Komando Onbaşı Seçkin Yılmaz´ın Posof ilçesinde yaşayan ailelerini evlerinde ziyaret etti.

Ziyaretlerde, Şehit Er Atalay Şeker´in Çambeli Köyünde ikamet eden babası Orhan Şeker, annesi Aydanur Şeker ve Şehit Onbaşı Seçkin Yılmaz´ın Yurtbekler köyünde ikamet eden babası Vezir Yılmaz, annesi Songül Yılmaz ile bir süre sohbet eden Vali Öner ve eşi Zehra Mine Öner Şehitlerimizin ailelerinin acısını paylaştı.

Vali Öner, ? Bizler devlet olarak, devletin yetkilileri olarak Şehitlerimizin kutsal emanetleri olan şehit ailelerimizi sık sık ziyaret ediyor, onların acılarını paylaşarak, onlara destek oluyoruz. Bugünde ilimizin ve aynı zamanda ülkemizin sınırında bulunan Posof ilçemizde yaşayan Şehitlerimizin kıymetli ailelerini evlerinde ziyaret etme imkânı bulduk. Bu vatan için canlarını, kanlarını hiçe sayan kahraman Şehitlerimizin geride bıraktığı anneleri, babaları ve aile fertleri bize emanettir. Biz inşallah, kahramanlarımızın emanetleriyle sık sık birlikte olacağız. Devletimiz hiçbir zaman şehitlerimizin emanetlerini yalnız bırakmayacak. Şehitlerimizi unutmadığımız gibi, onların aziz hatıralarını da her zaman için yaşatacağız. Tüm Şehitlerimize Allah´tan rahmet diliyorum? dedi.

Ziyarette, şehitlerimiz ve tüm şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okunarak, dua edildi.

Vali Öner ve eşi Zehra Mine Öner ile ziyaretler kapsamında, Posof İlçe Kaymakamı Murat Mete ve eşi Pınar Mete´de eşlik etti.


1

Bakan Işıkhan’ın çevrimiçi katılımıyla İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı yapıldı

2

Ardahan Üniversitesi, ABD'deki Gazze protestolarında öğrencilere yönelik şiddeti kınadı

3

Yeşil sahanın sultanları grup liderini ağırlayacak

4

Ardahan'da Engelliler ve Kuruluş Personeli birlikte fidan bakımı yaptı

5

KURBANLIKLAR CEP YAKIYOR