MİLLİ BOKSÖRDEN ARDAHAN´A YENİ BİR HİZMET

Milli Boksör Ferit Şit tarafından açılan ve işletilen My Spor Life´nin ikinci şubesi çeşitli spor aktiviteleriyle hizmetinizde?

SPOR 5.06.2021 16:44:00 0
MİLLİ BOKSÖRDEN ARDAHAN´A YENİ BİR HİZMET

ŞENOL KİRMAN

Milli Boksör Ferit Şit tarafından açılan ve işletilen My Spor Life´nin ikinci şubesi çeşitli spor aktiviteleriyle hizmetinizde?

Spor adına birçok organizasyonu içerisinde barındıran My Spor Life´nin ikinci şubesi Cumhuriyet Caddesinde Hancıoğlu fırın karşısında faaliyete geçti.

My Spor Life´nin işletmeciliğini Dünya kupası 2´nciligi ve Türkiye şampiyonluğu bulunan milli boksör ve Beden Eğitimi öğretmenliği mezunu Fitness antrenörü Ferit Şit yapıyor.

2015 yılında Ardahan´da My Spor Life´yi hizmete sokan milli boksör bayanlara özel fitness salonu ve karma salon olarak 2´inci şubeyi hizmete açtı.

Tam donanımlı spor salonu olarak Ardahan halkının hizmetine açılan spor salonunda Fitness, pilates, step, aerobik, Boks, kilo alma, kilo verme, kişiye özel antrenman programları yer alıyor.

Spor salonu içerisinde soyunma odaları, duş, dinlenme alanı, birbirinden sağlıklı ve değişik içecek seçeneklerinin bulunduğu Vitamin Bar gibi ünitelerde yer alıyor.

MY Spor Life işletmecisi Ferit Şit yaptığı açıklamada, ?2015 yılında Ardahan´da ilk spor salonumuzu açtık. Salonumuzda bay bayan karma olarak hizmet veriyorduk. Hizmet ağımızı büyüterek hem bay hemde bayanların hizmet alabilmesi için ikinci şubemizi açmaya karar verdik. Diğer salonumuzu bayanlara özel yaptık. Bu salonumuz ise iki katlı karma olacak şekilde planladık. Salonlarımızda pilates, step, aerobik, Boks, kilo alma, kilo verme, kişiye özel antrenman programları yer alıyor. Yasakların kalkması ile birlikte 1 Haziran´dan itibaren hizmete başladık. Tüm sporseverleri salonlarımıza bekliyoruz? diye konuştu.

MY SPOR LİFE 1. ŞUBE

Karagöl Mahallesi Şehit Polis Tuncer Polat Sokak

MY SPOR LİFE 2. ŞUBE

Kaptanpaşa Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Hancıoğlu Fırın Karşısı

İLETİŞİM: 0542 566 0754


1

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

2

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

3

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

4

Arıcılık Çalıştayı yapılacak

5

Başkan Kurukaya’dan vatandaşlara “çevre” çağrısı