?Memleket Hareketi Türkiye´nin Bereketi olacak?

CHP´den istifa eden Kemalettin Öztürk, Muharrem İnce´nin başlatmış olduğu Memleket Hareketi´nde kurucu il başkanı olarak atandı.

SİYASET 4.04.2021 11:59:31 0
?Memleket Hareketi Türkiye´nin Bereketi olacak?

ŞENOL KİRMAN

CHP´den istifa eden Kemalettin Öztürk, Muharrem İnce´nin başlatmış olduğu Memleket Hareketi´nde kurucu il başkanı olarak atandı.

Muharrem İnce´nin geçen yıl eylül ayında Sivas Kongresi´nin yıl dönümünde başlattığı Memleket Hareketi´nin partileşme çalışmaları sürüyor.

Önceki dönem Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanı aynı zamanda da Ardahan esnaflarından olan Kemalettin Öztürk Memleket Hareketi´nin Ardahan İl Başkanı olarak görevlendirildiğini duyurdu.

Konu ile ilgili açıklama yapan Kemalettin Öztürk,  "Muharrem İnce´nin başlatmış olduğu Memleket Hareketi´nde Ardahan İl Örgütlerini kurmak üzere görevlendirildim. Çok kısa süre içerisinde partileşecek olan Memleket Hareketi´nin ülkemizde ve ilimizde başarısı için omuz omuza hep birlikte çalışacağız ve başaracağız. İl binamız yeri kiralandı ve örgütlenme çalışmalarına başlayarak, çok kısa süre içerisinde Ardahan İl Teşkilatlarını kuracağız? dedi.

Yolu sevgiden geçen, Cumhuriyetçi, Atatürkçü, Devletini ve Milletini seven herkesi partiye katılıma davet eden Öztürk şöyle devam etti, ?Kısa süre içerisinde partinin kuruluş dilekçesinin İçişleri Bakanlığına verilecek. Logosu, tüzüğü, programı ve kadroları da o gün açıklanacak. Tüm il ve ilçelerde başkanlıklarımız son sürat kuruluyor. Büyük bir ilgi ile karşılanan hareketimiz bizi son derece mutlu ediyor. Yani özetle siyasal partiler mezarlığına dönen Türk Siyasetinde Memleket Hareketi diğerleriyle kıyaslanamayacak başarılar elde edecektir. Pandemi bitecek, meydanları yeniden dolduracağız, halkımızla kucaklaşacağız. Sorunlara bir bir çözüm üreteceğiz. Göreceksiniz Muharrem İnce ile kuracağımız partimiz Türk Siyasal Tarihinin en hızlı on bin, yüz bin, bir milyon üyeye ulaşan siyasal hareketi olacaktır. Artık Atatürkçüler, Cumhuriyetçiler, kimsesiz ve sahipsiz kalmayacak. Bizler 81 milyon gülsün diye çaba göstereceğiz Ardahan´ımız başta olmak üzere tüm Türkiye´ye umut olacağız, Memleket Hareketi Türkiye´nin Bereketi olacak? diye konuştu.

Kemalettin ÖZTÜRK kimdir?

1967 yılında doğdu. Babasının  memuriyet görevi sebebiyle; ilkokulu  Göle, Ortaokulu Kars Merkezde, lise eğitimimi ise 1985 yılında Ardahan´da tamamladı. 1986 yılında Ardahan Merkezde kendi ticari işletmesini kurup ticaret hayatına başlangıç yaptı ve halen devam etmekte. Ayrıca geçen bu zaman süreci içerisinde eğitim ve siyaset alanlarında da birçok faaliyet de bulundu. Kafkas Üniversitesi Muhasebe,  Atatürk Üniversitesi Adalet ve Anadolu Üniversitesi İşletme  Lisans mezunu. 3 Kasım 2002 Genel seçimlerinde Milletvekili Adaylığında bulundu. 2009 yılında Ardahan  Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına seçildi ve 2014 yılına kadar bu görevi sürdürdü. Evli ve iki çocuk babası.


1

Başkan Faruk Demir, mal varlığını açıkladı

2

Milletvekili Koç, “Şehrimizi doğunun incisi haline getireceğiz”

3

HER KESİME ULAŞARAK PROJELERİNİ ANLATIYOR

4

Seçim günü hava durumu nasıl olacak?

5

DÖRDÜNCÜ TAZİYE EVİ HİZMETE AÇILDI