Devletin Sıcak yüzü Vali Bilmez Van´a atandı?

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan´ın imzasıyla yayımlanan ve Resmi Gazete´de yayımlanan karara göre, Ardahan Valiliği görevini yürüten Mehmet Emin Bilmez, Van Valiliği görevine atandı. Ardahan Valiliği görevine ise Mustafakemalpaşa Kaymakamı Mustafa Masa

GÜNCEL 27.12.2018 16:48:09 0
Devletin Sıcak yüzü Vali Bilmez Van´a atandı?

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan´ın imzasıyla yayımlanan ve Resmi Gazete´de yayımlanan karara göre, Ardahan Valiliği görevini yürüten Mehmet Emin Bilmez, Van Valiliği görevine atandı. Ardahan Valiliği görevine ise Mustafakemalpaşa Kaymakamı Mustafa Masatlı atandı.

Ardahan´da yaptığı başarılı çalışmalarla halkın yoğun sevgisini kazanan Vali  Mehmet Emin Bilmez´in, Van´a atanması Ardahan´da üzüntüyle karşılandı.

 

Ardahan´lılar üzgün?

 

 Ardahanlı gibi   davranan ve en az bir Ardahanlı kadar Ardahanlıları anlayan, devletin kapılarını sonuna kadar  vatandaşa açan, görev yaptığı süre boyunca Ardahan Merkez ve İlçelerinde ayak basmadığı köy kalmayan,  her zaman halkın içinde halkla bütünleşen bir idareci olarak kendilerine devletin sıcaklığını hissettirdiğini söyleyen Ardahanlılar , Vali Mehmet Emin Bilmez´in gitmesine üzüldüklerinin söylediler.

 

Vali,  Devletin sıcak yüzü oldu?

 

Serhat Ardahan Gazeteciler Derneği Başkanı Deniz Başlı yaptığı açıklamasında  ?13.06.2017 tarihli ve 2017/10458 sayılı Bakanlar Kurulu kararıyla Ardahan Valisi olarak atanan Mehmet Emin Bilmez 1  buçuk yıl   boyunca bir Ardahanlı gibi Ardahanlılara  hizmet etti. Bu kısa sürede , ayak basmadığı toprak kalmadı. Ardahan´ın bütün sorunları ile ilgilenip, çözüm noktasında her zaman en önde oldu. Her zaman halkla,  iç içe olan Vali Bilmez kısa zamanda  halkın takdirini kazandı. Halk ile bütünleşti. Valilik makamına gelen hiç kimseyi geri çevirmedi. Halkın sorunlarını dinledi ve çözüm noktasında yapılması gerekenleri her zaman yaptı. Halk günlerini düzenleyip, her mahallede vatandaşların sorunlarını dinlemek için halkın ayağına giderek çadırlar kurdu. Vatandaşın sorunlarını bizzat dinledi. Ardahan´da ekonomik gelişmişliği arttırabilmek için Ardahan´lı işadamlarına çağrıda bulundu ve işadamlarının Ardahan´a yatırım yapmaları için bütün imkanları seferber etti. Ardahan´da yapılan her projeyi sahiplendi ve yakinen takipçisi oldu. Ardahan´a gelen misafirlerle bizzat ilgilendi. Her zaman Ardahan´ı nasıl tanıtabiliriz, nasıl anlatabiliriz çabasında oldu.

Vali Mehmet Emin Bilmez, Eşi Meral Bilmez ile birlikte Ardahanlı kadınları kaynaştırmak için programlar düzenlediler, Kadınların sorunlarını dinlediler, sorunlarını dinleyip çareler ürettiler. Nerde bir ihtiyaç sahibi gördüyseler, kapısını çalıp misafiri oldular. Çayını içip devletin sıcak yüzünü gösterdiler. Biz Ardahan´lılar olarak sayın valimize bu çabalarından ve Ardahan´a vermiş oldukları hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Valimizin büyük   bir şehre vali olarak atanması bizleri gururlandırdı.  Yeni görev yeri olan Van´da başarılarının devamını diliyoruz? dedi.  

       

 


1

Bakan Işıkhan’ın çevrimiçi katılımıyla İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı yapıldı

2

Ardahan Üniversitesi, ABD'deki Gazze protestolarında öğrencilere yönelik şiddeti kınadı

3

Yeşil sahanın sultanları grup liderini ağırlayacak

4

Ardahan'da Engelliler ve Kuruluş Personeli birlikte fidan bakımı yaptı

5

KURBANLIKLAR CEP YAKIYOR