Bu durak nereye gidecek

Bu durak nereye gidecek

GÜNCEL 20.04.2021 13:28:32 0
Bu durak nereye gidecek

Bedrettin Şuay

Ardahan´da 8 aracıyla 22 yıldır 7/24 hizmet veren Merkez taksi durağı yanında yapılan inşaat nedeniyle yerinden kaldırılması isteniyor. Henüz nereye konulacağı belli olmayan durağın şoförleri ise bu duruma tepkili. Yapılan inşaat nedeniyle yerinden kaldırılmak istenen Merkez taksi durağının nereye konulacağı belli olmazken durağın şoförleri ise yetkililerin bu duruma bir an önce çözüm bulmasını istediler.

Merkez taksi durak şoförleri yapılan inşaat nedeniyle duraklarının yerinden kaldırılacağını belirterek, bu zamana kadar yetkililerin durağın nereye konulacağı konusunda her hangi bir bilgi verilmediğini belirtiler. Durak şoförleri, bu durum un bir an önce çözüme kavuşturulmasını istediklerini dile getirerek, oldukça sıkıntılı günler yaşıyoruz. Diyerek tepki gösterdiler.

Durağın etrafına konulan inşaat malzemelerinden hem kendilerinin hem de müşterilerinin sıkıntı yaşadığını dile getiren Durak şoförleri. Yetkililer bu duruma bir çözüm bulursalar bizde rahat edeceğiz. Dediler. Duraklarının nereye konulacağını merakla bekleyen Merkez Taksi Durağı şoförleri, bizim durağımız nereye gidecek, sorusunun cevabını bekliyorlar.


1

“Hanak Tel Peyniri” coğrafi işaret tescili aldı

2

Damal mesire alanında temizlik çalışması

3

GSF resim bölümü öğrencisi Ozan Çimli ödül kazandı

4

Ardahan Çamlıçatak Ormanında toplumsal farkındalık oluşturuldu

5

Öğrencilerden Başkan Demir’e 23 Nisan ziyareti