Ardahan´da İmam Sıkıntısı...

Yeniden Refah Partisi Ardahan İl Başkanı Caner Çoban, Merkez İlçe Başkanı İhsan Polat ile birlikte İl Müftüsü Remzi Pehlivan´ı ziyaret etti.

GÜNCEL 3.03.2021 13:07:16 0
Ardahan´da İmam Sıkıntısı...

ŞENOL KİRMAN

Yeniden Refah Partisi Ardahan İl Başkanı Caner Çoban, Merkez İlçe Başkanı İhsan Polat ile birlikte İl Müftüsü Remzi Pehlivan´ı ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Çoban, Müftü Pehlivan´a 98 köyde din görevlisinin olmaması nedeniyle yaşanan sorunları iletti. Ziyaret sonunda Başkan Çoban İl Müftüsü Pehlivan´a Milli Kaynaklar 1 Kitabı´nı hediye etti.

Başkan Çoban ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, ?Köylere yaptığımız ziyaretlerde vatandaşlarımızın köyde din görevlisinin (imam ) bulunmadığını vakit namazları, cuma namazları ve bilhassa cenazelerde zorluk çektiklerini İl Müftümüz Remzi Pehlivan´a ilettik. Müftümüz il genelinde toplamda 98 köyde din görevlisi açığının olduğunu, bu açığın pandemi dolayısıyla yazılı ve sözlü sınav yapılamadığından kaynaklandığını dile getirdi. Bizde Merkez ilçe Başkanımız İhsan Polat´la beraber Milli Kaynaklar 1 Kitabımızı müftümüze hediye ettik. Misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz. Pandeminin uzaması camii ve cemaatinin uzaklaşmasına neden olmuştur. Her alanda oluşan aksaklık bu alanda da cereyan etmiştir. Artık yasakların kalkması ile birlikte bu alanda da biran önce camii cemaat kaynaşmasının olması bakımından imamsız camii kalmaması adına konunun çözümü için her zaman iş birliği içinde olacağız. Memleketimizde vatandaşımızın sıkıntılarını kendimize dert edinmeye ve çözmeye devam edeceğiz? diye konuştu.


1

Başkan Faruk Demir, mal varlığını açıkladı

2

Milletvekili Koç, “Şehrimizi doğunun incisi haline getireceğiz”

3

HER KESİME ULAŞARAK PROJELERİNİ ANLATIYOR

4

Seçim günü hava durumu nasıl olacak?

5

DÖRDÜNCÜ TAZİYE EVİ HİZMETE AÇILDI