Başkan Aydın´dan Recep Gürkan´a Tepki

Başkan Aydın´dan Recep Gürkan´a Tepki

SİYASET 3.10.2019 00:49:55 0
Başkan Aydın´dan Recep Gürkan´a Tepki

AK Parti Ardahan İl Başkanı Hakan Aydın,  Ardahan CHP belediyesinin, Kültür ve Sanat günleri etkinlikleri kapsamında Ardahan´da düzenlediği etkinliklere 15 Temmuz hain FETÖ Darbe gecesi içkili kutlama yapan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan´ın davet edilmesine tepki gösterdi.


Aydın yaptığı açıklamada, "Asrın Çanakkalesi olan ve 21. Yüzyıl da Türk Milletinin; Devleti, Milleti ve Vatani için toplu şekilde en çok şehit verdiği gün olan 15 Temmuz gecesinde, vatandaşlarımız hainlere karşı bedenlerini tankların önüne siper ederken, mermilerin üzerlerine canı pahasına yürüyüp şehadete ererken, ilimize davet edilen bu şahıs aynı gece darbeyi kadeh kaldırarak kutlamıştır.
´´ Can sağ iken Yurt vermeyiz düşmana´´ diyen Aşık Şenlik´in memeleketi olan Ardahan´a, Hainliği ve darbeyi müspet gören böyle zihniyetin davet edilmesini doğru bulmuyorum. Biz ilimiz için yapılan her türlü etkinliğe ve her türlü sosyal faaliyete hep destek olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Lakin yapılacak etkinliklere katılacak olan şahıslar bizi elbetteki ilgilendirir. Bu yüzden Halkın iradesine darbe yapmaya kalkışıp, kendi milletine silah doğrultanları destekleyenlerin ve bunu tasvip edenlerin böyle bir etkinliğe davet edilmesi son derece yanlıştır, hayal kırıklığıdır ve Vatani uğruna canını vermiş şehitlerimize saygısızlıktır.  Hilal ile haç´ın, Hak ile Batıl´ın mücadelesi olan Hain Darbe teşebbüsünde, Garp´ın uşaklarına alkış tutanların ve kadeh tokuşuranların, Anadolunun ve Türkiyemizin kilidi olan ilimize davet edilmesi tam bir aymazlık tam bir şuursuzluktur. Derhal bu yanlıştan dönülmeli ve Ardahanımızın ismi böyle şahıslarla anılmamalıdır" dedi.


1

Posof Belediyesinin güncel borcu belediye binasına asıldı

2

Temizlik ekibinden başkan Demir’e hayırlı olsun ziyareti

3

Şehirlerarası Otobüs Terminali denetlendi

4

Milletvekili İncesu’ya mecliste önemli görev

5

Çıldır Gölü'nde kutupları aratmayan görüntüler