BAL´IN TADI KAÇTI

İlimizi BAL´da temsil edecek olan Hoçvanspor ile Serhat Ardahanspor´da maddi sıkıntılar hat safhaya çıktı.

SPOR 4.03.2021 15:32:25 0
BAL´IN TADI KAÇTI

ŞENOL KİRMAN

İlimizi BAL´da temsil edecek olan Hoçvanspor ile Serhat Ardahanspor´da maddi sıkıntılar hat safhaya çıktı.

Korona virüs nedeniyle ara verilen (Bölgesel Amatör Ligi) BAL´da müsabakalar 17-18 Nisan tarihinden itibaren oynanmaya başlayacak.

Bölgesel Amatör Lig (BAL)´da mücadele edecek olan Ardahan temsilcilerimizden Hoçvanspor müsabakalar öncesi hazırlıklara başladı.

Yeni sezonda BAL´da mücadele edecek olan Hoçvanspor bu sezon Bölgesel Amatör ligden çıkmanın planlarını yapıyor. Güçlü bir kadro kurarak 3. Lige çıkmanın planlarını yapan Hoçvanspor kadrosunu güçlendirmek için hem teknik heyet hem de futbolcu transferi arayışlarına başladı.

Öte yandan Hoçvanspor kulüp başkanı Mahmut Avşar´ında korona virüs tedavisi görmesi nedeniyle 10 günlük karantinaya alındığı bilgisine ulaşıldı.

SERHAT ARDAHAN SPOR MADDİ KAYNAK ARIYOR

Ardahan´ın BAL liginde mücadele eden diğer bir takımı olan Serhat Ardahanspor´da ise maddi sıkıntılar had safhaya ulaştı.

Maçların başlamasına 2 aydan az bir süre kala sorunlarına çözüm arayışında olan kulüp yetkilileri futbolcu transferi ve kulübün giderlerini karşılamak için para arayışında oldukları öğrenildi. Maddi sıkıntılar nedeniyle hazırlık çalışmalarına bile başlayamayan  Serhat Ardahanspor´da gözler kulüp yetkililerin nasıl bir yol izleyecekleri merak ediliyor.


1

Posof Belediyesinin güncel borcu belediye binasına asıldı

2

Temizlik ekibinden başkan Demir’e hayırlı olsun ziyareti

3

Şehirlerarası Otobüs Terminali denetlendi

4

Milletvekili İncesu’ya mecliste önemli görev

5

Çıldır Gölü'nde kutupları aratmayan görüntüler