ARDAHAN´IN YOLLARI DAHA TEMİZ OLACAK

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor.

BELEDİYE 5.08.2021 15:52:06 0
ARDAHAN´IN YOLLARI DAHA TEMİZ OLACAK

ŞENOL KİRMAN

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Ardahan´ın Cadde ve sokaklarını sıcak asfaltla buluşturan Başkan Demir, asfalt yolların temizliği için belediye araç filosuna yol temizleme aracı kazandırdı.

Son günlerde Ardahan´da yaptığı çalışmalarla herkesim tarafından takdir edilen Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Ardahan´a getirdiği yatırımlar ile Ardahan´ın çehresini değiştirmeye devam ediyor.

Belediye envanterine kazandırılan asfalt temizleme aracı ile sokakları temizlemeye yardım eden Başkan Demir, ?Asfalt temizleme aracı Güney ve Doğu Anadolu bölgesinde bir ilk olarak Ardahan´ımızda oldu ve bu gibi ilkleri halkımıza kazandırmaya da devam edeceğiz? dedi.

Ardahan´a yenilikler kazandırmaya çalıştıklarını kaydeden Başkan Demir şöyle devam etti;

?Türkiye çapında en temiz il olma yolunda büyük adımlarla ilerlemeye de devam edeceğiz. Bizler bu memleketin sahipleriyiz ve aslan yattığı yerden belli olur. Bizler şehrimizi ne kadar temiz tutarsak o kadar mikroptan ve pislikten arınmış oluruz. Bizler titizlikle şehrimizde hiçbir yerde çöp olmasına izin vermeyeceğiz bunlara uymayanları uyarıp, uymamaları halinde pisliğe neden olanlara ise cezai işlemlerde bulunacağız. Bir başkasının yaşam alanını kirletmeye hiç kimsenin hakkı yoktur. Bizler den önce bu şehirde en ufak rüzgarda bile tozdan kimse kapısında oturamazken evinin camını açamazken şimdi herkes gönül rahatlığı ile kapısında da oturuyor, evinin camını da açabiliyor? diye konuştu.


1

Başkan Kurukaya’nın ilk icraatı temizlik oldu

2

Belediye Meclisi toplandı, yeni komisyon üyeleri belirlendi

3

AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Vali Çiçek’i ziyaret etti

4

40 bin TL maaşla çoban bulunmuyor

5

Vali Çiçek, Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında Sektör temsilcilerini ağırladı