AK Partinin Adayı Yunus Baydar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi´nde düzenlenen AK Parti Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı´nda, Ardahan Belediye Başkanlığına Yunus Baydar´ın aday gösterildiğini açıkladı.

SİYASET 24.11.2018 21:32:59 0
AK Partinin Adayı Yunus Baydar

        AK Parti´nin Ardahan Belediye Başkan adayının Yunus Baydar olduğu netleşti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi´nde düzenlenen AK Parti Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı´nda, Ardahan Belediye Başkanlığına Yunus Baydar´ın aday gösterildiğini açıkladı.

        AK Parti Ardahan İl başkanı Hakan Aydın, ? "Uzun yıllar AK Parti´ye gönül veren , hizmet eden  Yunus Baydar ile birlikte  31 Mart seçimlerine gidiyoruz  Bundan sonra birlik, beraberlik ve gayret içinde AK Parti adayımız Yunus Baydar´ın  arkasında dimdik durarak  AK Belediyecilik hizmet bayrağını kaldığı yerden daha da yukarılara taşıyacağına inancımız tamdır. Yunus Baydar´ın AK partinin her kademesinde göstermiş olduğu başarıyı  belediye başkanlığı görevin de layıkıyla yerine getireceğinden şüphemiz yoktur. ? dedi.

         AK Parti Ardahan Belediye Başkan adayı Yunus Baydar, yaptığı açıklamasında  ? Güzel hizmetlere katkı sunmak amacıyla aday olduğunu ve bugün kendisine partisince görev verilmesinin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

        Baydar, "Şu anki belediye başkanımızın döneminde Ardahan´a güzel hizmetler sunuldu. Bu hizmetlerin devamı için biz aday olduk.  Bundan sonra takdir halkımızın. Halkımız teveccüh gösterirse bizler Ardahan´a hizmet etmek için yola çıktık." dedi.

        Baydar, iki dönem Ardahan Belediye Başkanlığı görevini yapan mevcut başkan Faruk Köksoy´a yaptığı hizmetlerden dolayı da teşekkür etti.

        Yunus Baydar´ın öz geçmişi

         1976 yılında Ardahan´ın Yalnızçam köyünde doğan Baydar, ilk ve orta öğrenimini Ardahan´da tamamladıktan sonra Kafkas Üniversitesi Veterinerlik Fakültesinden mezun oldu.

         Ardahan´da özel veterinerlik yapan, evli ve 3 çocuk babası Baydar, farklı dönemlerde toplamda 7 yıl AK Parti Ardahan İl Başkanlığı görevinin yanı sıra bir dönem de AK Parti Ardahan İl Genel Meclis üyeliği yaptı.


1

Başkan Kurukaya’nın ilk icraatı temizlik oldu

2

Belediye Meclisi toplandı, yeni komisyon üyeleri belirlendi

3

AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Vali Çiçek’i ziyaret etti

4

40 bin TL maaşla çoban bulunmuyor

5

Vali Çiçek, Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında Sektör temsilcilerini ağırladı