GÜZELLİĞİN ADRESİ: NOSTALJİ GÜZELLİK MERKEZİ

Nostalji Güzellik Merkezi, yeni yüzüyle yeni adresinde bay ve bayanlara hizmet verecek.

GÜNCEL 6.06.2022 14:36:00 0
GÜZELLİĞİN ADRESİ: NOSTALJİ GÜZELLİK MERKEZİ

NOSTALJİ GÜZELLİK MERKEZİ, BAY VE BAYANLARA HİZMET VERECEK

HABER: ŞENOL KİRMAN

Nostalji Güzellik Merkezi, yeni yüzüyle yeni adresinde bay ve bayanlara hizmet verecek.

Profesyonel, yenilikçi, eğitimli ve güler yüzlü ekibiyle daima yanınızda olmayı hedefleyen Nostalji Güzellik Merkezi,  farkınızı ortaya koymanız ve stilinizi korumanız için her an hizmet verebilmek adına yeni adresinde yeni yüzüyle Ardahanlılarla buluşuyor.

Bayanlara hizmet veren Nostalji Güzellik Merkezi, hizmet ağına bir yenisini daha ekleyerek bay müşterilerine de hizmet verecek. Müşteri memnuniyetinin, kalitenin ve hijyenin ön planda tutulduğu merkez, kusursuz tasarımlar ve kaliteli ürünlerle bay-bayan müşterilerinin ihtiyaçlarına cevap verecek.

Nostalji Güzellik Merkezi, Kaptanpaşa Mahallesi Kazımkarabekir Cad. Dört Ortaklar İş Merkezi 9/12 yeni adresine taşınarak 08 Haziran Çarşamba günü Saat 12: 30’da düzenlenecek açılış töreni ile hizmet vermeye başlayacak.

Güzellik Uzmanı Kader Çimen tarafından Ardahanlıların hizmetine açılan Nostalji Güzellik Merkezi bay ve bayan olarak çalışması yönüyle birçok avantaja sahip. Hem erkeklerin hem de kadınların tepeden tırnağa her türlü bakım ihtiyacına cevap verebilecek.

Nostalji Güzellik Merkezi işletmecisi Güzellik Uzmanı Kader Çimen, 08 Haziran Çarşamba günü düzenlenecek açılış törenine tüm Ardahan halkını davet etti.

Müşteri memnuniyeti odaklı olarak, bay ve bayan müşterilerine hizmet verdiklerini aktaran Nostalji Güzellik Merkezi işletmecisi Güzellik Uzmanı Kader Çimen, “Güzellik salonumuzda sadece bayanlara hizmet veriyorduk. Hizmet ağımızı genişleterek yeni yerimizde bay ve bayanlara hizmet vereceğiz. Merkezimiz bay bölümü ayrı bayan bölümü ayrı olarak tasarlandı. Son derece modern ve teknolojik ürünlerle hizmet vereceğimiz merkezimizde, buz lazer epilasyon başta olmak üzere microblading kaş tekniği, ipek kirpik, cilt bakımı, sililüt masajı ve makyaj alanlarında özel olarak tasarlanmış salonumuzda değerli müşterilerimizin hizmetinde olacağız. Müşterilerimize Buz Lazer Epilasyon, Cilt Bakımı, Hydrafacial Bakım, Baby Face , Cilt Yenileme Kalıcı Makyaj , Microblading ,Micropigmantasyon , G-5 Masaj ve Masaj Uygulamaları, Manikür , Pedikür Protez Tırnak , Jel Tırnak, Kalıcı Oje, sivilce kurutma, siyah nokta tedavisi, akne tedavisi, hücre yenileme, cilt leke tedavisi, kırışık tedavisi, vakum tedavisi ve ozon buhar tedavisi,  uygulamaktayız. Cildimiz bizim için oldukça çok önemlidir. İnsanların dış görünüşünü ve sağlığını ilk olarak belli eden kısım derimizdir. Bizler için önemi büyük olan cildimizde oluşan rahatsızlıkların tedavisini sağlamak amacıyla dermatoloji (cildiye) bilim dalı alanında uzman dermatologla hizmet veriyoruz. Yenilikçi olma yönünde her zaman bir adım önde olma yönünde devam edeceğiz” dedi.

SELİLÜT MASAJ

Selilüt tedavisinde en olumlu sonuç alınan tedavidir. Selilüt kan dolaşımı, lenf dolaşımı ve vücutta ki yağ fazlalığından oluşur. Özel tekniklerle uygulanan bu masaj, lenf ve kan dolaşımını hareketlendirerek dokuların yeniden taze oksijen ile dolmasını sağlar. Selülit masajında süreklilik çok önemlidir. Düzenli olarak haftada 2 defa uygulanmalıdır. Ayrıca ozon ve buharla cilt bakımı ve günlük gece makyaj uygulamaları da salonumuzda yapılmaktadır.

MİCROBLADING

Seyrek dökülmüş veya belirgin olmayan kaşlarınız varsa üzülmeyin, çözümü var. Microblading 3D Kıl Tekniği ile gerçek kaşınızdan ayırt edilemeyecek kadar düzgün v doğal kaşlara sahip olabilirsiniz. Microblading Steril ve tek kullanımlık kişiye özel iğne ile doğal ve mineral renklerin deri yüzeyinin hemen altına kıl görünümü vererek renklendirme ve dolgunlaştırma işlemidir. Uygulama sonunda günlük hayatınıza hemen devam edebilirsiniz.

BUZ LAZER EPİLASYON

Buz Lazer, Epilasyon ve Lazer Epilasyon uygulamalarının en acısız ve en son teknolojisidir. Yaz kış her mevsim vücuttaki tüm bölgelere uygulanabilen Buz Lazer ile yaz aylarında Lazer Epilasyon yapılmaz kuralı da tarih oluyor ve böylece bronzlaşmış cilde de buz lazer uygulanabiliyor. İstenmeyen tüylerden kurtulmak için vücudunuzda gezdirilen tedavi başlığı uygulama sırasında buz tutarak acıyı ve ağrıyı ortadan kaldırır, size de konforlu epilasyonun keyfini çıkarmak kalır.  

İPEK KİRPİK

İpek kirpik uygulaması kendi kirpiklerimizin uzunluğunu ve kalınlığını arttırmak için uygulanan bir yöntemdir. Saf ipekten yapılmış yaklaşık 0,7 mm kalınlığında ki kirpikler tek tek kendi kirpiğinizin üzerine medikal bir yapıştırıcı ile uygulanır. Uygulama kirpiğin ucuna eklendiğin kirpik dipleri hava alır ve yaşam evresini sağlıklı bir şekilde tamamlar. Periyodik aylık bakımlarda dökülen kirpiklerin yerine çıkan genç kirpiklere ek yapılarak ipek kirpik kullanımı bir sene boyunca rahatlıkla devam ettirilir.

 


1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı