GÜVEN ZAHİRECİLİK VE KÖMÜRCÜLÜK YENİ YERİNDE HİZMETE AÇILDI

Tarım ve Hayvancılığın ana merkezi olan Ardahan’da Güven Zahirecilik ve Kömürcülük adlı yeni işyeri hizmete açıldı.

GÜNCEL 27.09.2022 15:11:00 0
GÜVEN ZAHİRECİLİK VE KÖMÜRCÜLÜK YENİ YERİNDE HİZMETE AÇILDI

Tarım ve Hayvancılığın ana merkezi olan Ardahan’da Güven Zahirecilik ve Kömürcülük adlı yeni işyeri hizmete açıldı.

Güven Zahirecilik ve Kömürcülük adlı iş yerinin açılışına Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Demirci, Ziraat odası Başkanı Latifşah Sural, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İskender Alihanoğlu, Arıcılar Birliği Başkanı İlhan Evliyaoğlu, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Asim Özer, İş İnsanı Sebahattin Gündoğdu, Ardahan Belediye Koordinatörü Metin Marancı, esnaflar ve Köy Muhtarları katıldı.

BAŞKAN DEMİR: GÜVEN ALİHANOĞLU'NU TEBRİK ETTİ

Açılış öncesi kısa bir açıklam yapan Ardahan belediye Başkanı Faruk Demir, “Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir "Değerli arkadaşlar bu güzel müessesenin açılışında bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. Ekonominin, ticaretin bu kadar zora girdiği bir dönemde böyle bir yatırım yaptığı için sevgili kardeşim Güven Alihanoğlu'nu kutluyorum, Allah utandırmasın. Çıktığı bu yolda huzurlu ve bereketli kazançlar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Kaptanpaşa Mahallesi Vali Hurşitbey Caddesi Eski Meydan’ın da açılışı yapılan Güven Zahirecilik ve Kömürcülüğün faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulunan iş insanı Güven Alihanoğlu, 1991 yılından bu yana Ardahan’da esnaflık yaptıklarını, Ardahan’da kazandıklarını yine Ardahan’da yatırıma dönüştürdüklerini söyledi.

GÜVEN ALİHANOĞLU: İŞİMİZİN TEMELİNDE GÜVEN VARDIR

Son 7 yıldır zahirecilik üzerine çalıştıklarını aktaran Alihanoğlu, “İşimizin temelinde güven ve kalite vardır. Müşterilerimize sattığımız kaliteli tohumlardan yüzde yüz verim alınmıştır. Bünyemizde tohum çeşitleri, yem, un, çay, şeker, arpa, fiğ, buğday, yulaf, çavdar, kavılca buğdayı, Erzincan şekeri, yerli ve ithal kömür satışı yapmaktayız. Aynı zamanda Çaysan, Bayramoğlu, Ofis, Mis, Mir ve Fedaioğlu’nun bayiliğini yapmaktayız. Müşterilerimizin bize sağladığı itimat sayesinde bir müşteri bin müşteri getiriyor. Fiyatlarımız uygun olup işimizi güven temeli üzerine kurduk. Müşterilerimiz sayesinde işlerimiz büyüdü ve yeni bir yer satın alarak hizmet ağımızı genişlettik. Ürünlerimizi güler yüzlü personelle servisimiz aracılığıyla kapı teslimi yapıyoruz. Ardahan’ı seviyoruz, Ardahan’a yatırım ve hizmet etmek bizim için şereftir. Yeni işyerimiz 100 metre kara satış alanı ve yaklaşık 500 metrekare alan üzerine kurulu depomuz mevcuttur” dedi.


1

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

2

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

3

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

4

Arıcılık Çalıştayı yapılacak

5

Başkan Kurukaya’dan vatandaşlara “çevre” çağrısı