Güneşle beraber işleri açıldı

Ardahan´da soğuk havanın ardından kendisini gösteren güneş, otomobil sahiplerini oto yıkamacılara yönlendirdi.

24.02.2020 14:45:10 0
Güneşle beraber işleri açıldı

ŞENOL KİRMAN

Ardahan´da soğuk havanın ardından kendisini gösteren güneş, otomobil sahiplerini oto yıkamacılara yönlendirdi.

Hava sıcaklığının hissedilir derece artmasıyla beraber kar ve buz erirken, araçları çamur deryasına dönen sürücüler, oto yıkamacılara akın etti. Ardahan´da ki tüm oto yıkamacıları adeta başını kaşıyamaz hale gelirken nerdeyse 20´ye yakın araç sahibi, aracını yıkatmak için sıra beklediler. 

Ardahan´da vatandaşın otomobilinin bakımı ve temizliği ile ilgilenmesi oto yıkamacı esnafını memnun ediyor.

Kaptanpaşa Mahallesinde oto yıkama üzerine faaliyetini sürdüren  Çavuşoğulları Oto Yıkama ve Lastik işletmesi sahibi Fuat Bozkaya, bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte işlerinde yoğunluk yaşadıklarını söyledi.

Bir otomobilin iç dış temizliğinin yarım saat sürdüğünü söyleyen Bozkaya, "Ardahan´da hava sıcaklığının artmasıyla birlikte işlerimizde hareketlilik başladı. Bizim için müşteri memnuniyeti her şeyden önemli. Çünkü temizliği yapıldıktan sonra memnun kalmış, temizlik içine sinmişse bizim için en büyük mutluluk odur. Yoksa temizliği beğenmeyen müşteri bir daha gelmez. Bu da biz işletmecilerin işlerini düşürür. Biz ekmeğimizi bundan kazanıyoruz. O yüzden temizliğe özen gösteriyoruz. İş yerimizde oto yıkama fiyatlarımız 30 ile 40 lira arasında değişiyor? dedi.


1

Ardahan KYK bölge şampiyonu oldu

2

Bağdeşen Spor şampiyon oldu

3

Ardahan'da Sağlık Bilincini yükselten "Ben Her Yerde varım" projesi

4

Ardahan’da 2024’ün ilk 4 ayında 876 asayiş olayı meydana geldi

5

Pedallar bağımlılıktan uzak nesiller için çevrildi