BABACAN ARDAHAN´A GELİYOR

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA), Genel Başkanı Ali Babacan 15 ve 16 Haziranda Ardahan´da olacak.

SİYASET 13.06.2021 12:19:49 0
BABACAN ARDAHAN´A GELİYOR

Demokrasi ve Atlım Partisi (DEVA) Ankara İl Kurucular Kurulu Üyesi ve Ankara İl Başkan yardımcısı hemşerimiz Eşref Dağ, Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan´la Ardahan´a geliyor.

  Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA), Genel Başkanı Ali Babacan 15 ve 16  Haziranda Ardahan´da olacak.

       Deva Partisi Genel Başaknı Ali Babacan´ın kente yapacağı ilk ziyaret olma özelliği taşıyan iki günlük programının detayları netleşti. Katılımcı ve çoğulcu demokrasi´den adil hukuk düzenine, kültür-sanat´tan dış politikaya dek toplumun tüm alanlarına dair hazırladığı kapsamlı programla 9 Mart 2020´de Ali Babacan liderliğinde kurulan Deva Partisi, deneyimli ve yetkin isimlerle 81 ilde siyaset arenasına yeni bir soluk getirdi.

        Daha önce geçtiğimiz Aralık ayı başında Ardahan´a gelmeyi planlayan Genel başkan Ali Babacan, koronavirüs nedeniyle programını ileri bir tarihe ertelemişti. Deva Partisi Ardahan il yönetiminden bugün bir açıklama geldi. Buna göre, pandemi sürecinde yaşanan son dönemlerdeki olumlu gelişmelerin ardından Ali Babacan´ın 15 ve 16 Haziran´da Ardahan´a geleceği belirtildi.

       Babacan´ın iki günlük ziyaretinin ilk durağı kongresi yapılacak olan Posof ilçesi olacak. Sonrasında sırasıyla Hanak ve Damal´da esnaf ziyaretlerinde bulunacak olan Genel başkan, aynı günün akşamı Ardahan´a geçerek STK´larla bir araya gelecek. Ali Babacan son olarak ildeki basın mensuplarıyla yapacağı kahvaltı ve esnaf görüşmeleriyle Ardahan temaslarını tamamlamış olacak.


1

Damal mesire alanında temizlik çalışması

2

GSF resim bölümü öğrencisi Ozan Çimli ödül kazandı

3

Ardahan Çamlıçatak Ormanında toplumsal farkındalık oluşturuldu

4

Öğrencilerden Başkan Demir’e 23 Nisan ziyareti

5

Ceren Abla Kreşinden 23 Nisan etkinliği