Günaydın Büfe-2 ?de popüler şans oyunları hizmetinizde

Ardahan´da Şans oyunları bayiliği kervanına bir yenisi daha dahil oldu.

GÜNCEL 15.12.2020 15:37:28 0
Günaydın Büfe-2 ?de popüler şans oyunları hizmetinizde

ŞENOL KİRMAN

Ardahan´da Şans oyunları bayiliği kervanına bir yenisi daha dahil oldu. Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası binası çaprazında bulundan Günaydın Büfe-2, Şans Oyunları bayiliği ile hizmet vermeye başladı.

Ardahan´da şans oyunlarını sevenler için Günaydın Büfe-2´de  (Ekomini) Milli Piyango İdaresi bünyesindeki popüler şans oyunları Ardahanlıların hizmetine açıldı.

Ardahan Kongre Caddesinde Günaydın Büfe-2´nin işletmeciliğini yapan Bora Tekgül, Milli Piyango İdaresi bünyesindeki Milli Piyango, Sayısal Loto, Şans Topu, On Numara, Süper Loto ve Kazı Kazan´ın bayiliğini aldı.   

Talebin yüksek olması nedeniyle başvuruda bulunarak şans oyunlarının bayiliğini aldığını ifade eden işletme sahibi Bora Tekgül, ?Diğer işyerimiz olan Günaydın Büfe´de şans oyunları bayiliğimiz var. Talebin yüksek olması nedeniyle başvuruda bulunarak bu işyerimizde de Şans oyunları bayiliğini aldık ve  hizmet vermeye başladık. Milli Piyango, Şans topu, Sayısal Loto, On Numara, Süper loto, Kazı Kazan gibi popüler şans oyunlarını müşterilerimizin hizmetine sunduk? dedi.


1

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonundan 1 Mayıs açıklaması

2

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

3

Fatih Erbakan Göle halkına teşekkür için geliyor

4

ARÜ’den Gürcistan üniversitelerine ziyaret

5

Otomobilde, sevdiği şarkıları dinleyerek gezme hayali gerçekleşti