GÖLE’Lİ SAFFET KAYA’YI VEKİL OLARAK GÖRMEK İSTİYOR

Saffet Kaya’nın Göle ziyaretinde vatandaşlar, Kaya’yı tekrardan vekil olarak görmek istiyor.

GÜNCEL 3.10.2022 14:29:00 0
GÖLE’Lİ SAFFET KAYA’YI VEKİL OLARAK GÖRMEK İSTİYOR

HABER: ŞENOL KİRMAN

Saffet Kaya’nın Göle ziyaretinde vatandaşlar, Kaya’yı tekrardan vekil olarak görmek istiyor.

 20. 21. ve 23. Dönem Ardahan milletvekili Saffet Kaya, Göle ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu. Vatandaşlara karşı yakınlığı ile bilinen ve herkesin gönlüne girmeyi başaran Saffet Kaya, gittiği her yerde adeta sevgi seline tutuluyor.

Göle ziyaretinde halkın büyük teveccühü ile karşılanan Saffet Kaya, vatandaşların hal hatırını sordu, dertlerini ve taleplerini dinledi. Toplumun bütün kesimleriyle kucaklaşan Kaya, vatandaşların da evlerine misafir oldu, kurbanlar kesildi. Kaya, meydana gelen depremde evleri zarar gören vatandaşları da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Saffet Kaya’nın Göle ziyaretinde vatandaşlar, Kaya’yı tekrardan vekil olarak görmek istediklerini ifade ettiler.

Saffet Kaya yaptığı açıklamada; “Bizim yüreğimiz Ardahan için çarpıyor. Görüyorum ki halkımızın da bize olan sevgisi hiç azalmamış. Bu beni ziyadesiyle memnun ediyor ve bu şerefli halkıma yaşadıkça milletvekili olsam da olmasam da hizmet etmek benim namus borcumdur. Göle’ye geliyorum dediğimde, çok büyük bir sevgi seliyle karşıladılar ve bizleri bağrına bastılar. Bundan daha büyük bir onur daha büyük bir şeref asla yoktur. Makam ve mevkiler gelip geçicidir. Kalıcı olan gönüllerdeki yer. Bu şerefli halk bizi milletvekili seçti. Hiçbir zaman gönül bağımızı koparmadık. Hiçbir zaman kalbi muhabbetimizi koparmadık. Vekil olup olmamak meselesi değil memleketi sevmek. Memleketi gönülden seviyoruz. 30 yıl siyaset yaptık ve bu süreçte gönül gönüle verdik. Bu memlekete Cumhuriyet tarihinin en iyi hizmetini veren, hayatını adayan, ekmeğini bölen, insanları ayırmadan herkese eşit davranan, kapısı açık, gönlü, yüreği açık, insanları başının üstüne koyan tek bir kişi vardır oda Saffet Kaya’dır. Göle benim için çok değerli gönlümdeki yeri çok ayrı. Saffet Kaya bu memlekete hamdolsun en büyük hizmetleri yaptı ve her zaman Gölelinin yanında oldu, olmaya da devam edecek. Göleliyi sevmek şereflerin en büyüğüdür. Göle Saffet Kaya’sını büyük sevgiyle bağrına basıyor, niye birileri rahatsız oldu bunu anlamak mümkün değil. Bizim Göle’ye gelişimizle kurban kesen dostlarımız oldu, bu durumu siyasi malzeme yapanlar var. Bu kurbanları 27 Eylül’de Göle’mizin geçirdiği depremden dolayı inşallah böyle bir felaket yaşanmaz, can kaybı olmadı, mal kaybı olmadığı için dua ediyoruz, ondan dolayı bu kurbanı kabul ediyoruz. Ayrıca şunu söyleyenler var, bu kurbanları Saffet Kaya kestiriyor bu utanç verici durum. Bu kurbanları kesenlere kestiren dostlarımıza çok büyük saygısızlıktır. Dolayısıyla herkesin yaptığı bu duruma saygı duymak lazım. Saffet Kaya kurban derdinde değildir. Vatandaşın sevgisidir, coşkusudur ve bu kurbanları da biz böyle afet yaşanmasın karşı karşıya gelmesin diye kabul ediyoruz. Kurbanı kesenlere çok teşekkür ediyoruz, Allah kabul etsin. Ayrıca söylemediğimiz bugüne Ardahan Et vasıtasıyla 1000’nin üzerinde kurban fakir fukaraya dağıtıldı. Bunun reklamını da yapmadık yapmıyoruz. Sizi Allah için seviyoruz karşılıklı bu gönül bağımız bitmez. Memleketimize insanımıza büyük hizmetlerimiz var, bunu da önce Allah sonra herkes biliyor” diye konuştu.

Saffet Kaya’nın Göle’ye gelmesinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden vatandaşlar ise; “Vekilimiz Saffet Kaya her zaman bizlerin yanında olmuştur. Sorunlarımızla, sıkıntılarımızla ilgilenmiş, Göle’ye büyük hizmetler yapmıştır. Saat kaç olursa olsun ne zaman arasak telefonumuza cevap vermiş ve isteklerimizi hiçbir zaman karşılıksız bırakmamıştır. Sürekli bizleri telefonla arayarak bir isteğimiz var mı diye sormuştur. Saffet Kaya vekil olsun olmasın bizim her zaman yanımızda olmuştur. Allah ondan razı olsun, kendisini milletvekili olarak tekrardan görmek istiyoruz” dediler.


1

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonundan 1 Mayıs açıklaması

2

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

3

Fatih Erbakan Göle halkına teşekkür için geliyor

4

ARÜ’den Gürcistan üniversitelerine ziyaret

5

Otomobilde, sevdiği şarkıları dinleyerek gezme hayali gerçekleşti