Göle’de Yeniden Refah’ın adayı Akın İsmailoğlu oldu

Göle eski Belediye Başkanı Akın İsmailoğlu, Yeniden Refah Partisi’nin Göle belediye başkan adayı oldu.

SİYASET 18.12.2023 12:25:00 0
Göle’de Yeniden Refah’ın adayı Akın İsmailoğlu oldu

Göle eski Belediye Başkanı Akın İsmailoğlu, Yeniden Refah Partisi’nin Göle belediye başkan adayı oldu.

Göle siyasetinin konuşulan isimlerinden İsmailoğlu'nun adaylığı ilçede dengeleri değiştirirken AK Parti ve CHP adayının belirlenmesinde etkili olacağı konuşuluyor. Akın İsmailoğlu’nun aday gösterilmesiyle birlikte Göle’de siyaset arenası iyiden iyiye ısınmış oldu. Göle'de halkın büyük kısmı İsmailoğlu'nun aday olmasından memnun olurken, proje üreten, çalışkan, dürüst işinin ehli ve muhafazakâr yapısıyla bilinen İsmailoğlu'nun seçimi kazanması büyük bir ihtimal olarak değerlendiriliyor. 

Ankara'da Yeniden Refah Partisi Genel Merkezinde adaylığının kesinleşmesinin ardından Genel Başkan Fatih Erbakan ile bir görüşme gerçekleştiren İsmailoğlu'nu Erbakan, tebrik ederek başarılar diledi. Görüşmede İl Başkanı Caner Çoban, Teşkilat Başkanı Volkan Bozkurt ve Göle ilçe Başkanı Murat Öngel hazır bulundu.

Başkan adayı Akın İsmailoğlu, “Yeni projelerin ilçemize kazandırılması için; güven ve huzur veren, gelişen, üreten ve yarışan bir Göle heyecanıyla yola çıktık. İlçemiz için, hepimiz için hayırlı olsun” dedi.

İsmailoğlu'nun adaylığıyla ilgili açıklamada bulunan il Başkanı Caner Çoban ise, "Yeniden Refah Partisi Aday Tanıtım Programına katılarak Genel Başkan Yardımcımız Cengiz Zor ve Mahmut Tandoğan’ın mülakatları ve Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan beyin tensipleri ile Yeniden Refah Partisi Göle Belediye başkanı Kesin Adayı Akın İsmailoğlu olmuştur. Başkanımıza başarılar diliyoruz. Cenab-ı Allah yardımcısı olsun." dedi.

 

 


1

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak

2

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

3

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

4

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

5

Arıcılık Çalıştayı yapılacak