Göle'de Nurbay Gürbulak, aday adaylığını açıkladı

Ardahan'ın Göle ilçesinde Nurbay Gürbulak, AK Partiden Göle Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

SİYASET 21.11.2023 13:42:00 0
Göle

Ardahan'ın Göle ilçesinde Nurbay Gürbulak, AK Partiden Göle Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

31 Mart 2024’te yapılacak Mahalli İdareler seçimleri için AK Partide aday adaylık başvuruları devam ediyor. Göle ilçesinde Nurbay Gürbulak, İlçe Başkanlığına Belediye Başkan aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.

Belediye Meclis Üyeliği yapan, birçok sivil toplum örgütünde görev alan ve yöneticilik yapan siyasetin deneyimli ismi Gürbulak, 2019 yerel seçimlerinde de belediye başkanlığına aday adayı olmuştu.

Aday adaylık süreci ile ilgili değerlendirmede bulunan Nurbay Gürbulak, “Türkiye Cumhuriyeti’nin değerlerine bağlı kalarak, Cumhuriyet’in temel değerleri doğrultusunda, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bize bıraktığı emanetleri koruyarak, daha çok üretmek, daha çok çalışmak zorundayız. Halkımızın umutsuzluk ve çaresizliği asla düşünmemesi için, güzel ilçemiz Göle’nin içinden bulunduğu durumdan kurtarmak için, tüm bireyler üzerine düşeni yapmalı. Birbirimize daha çok kenetlenmeli ve birliktelik içinde ilçemizi aydınlık geleceğe taşıma gayreti içerisinde olmalıyız. Şayet görev verilirse katılımcı, çoğulcu belediyecilik anlayışı. Bu anlayış çerçevesinde ‘Sosyal Belediyeciliğin’ en güzel örneklerini uygulayacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sözünü ettiği ‘Gönül Belediyeciliği’ hedefi, yani, ‘Sosyal Belediyecilik’ hizmetlerinin bir diğer adıdır. Belediyeleri ticarethane olarak değerlendirmek yanlısı değil, hizmet üreten halkın sağlığından selametinden huzurundan esnafımızın kadınlarımızın çocuklarımızın gençlerimizin daha da önemlisi engelli vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerini insani değerleri ön plana çıkararak adaletli bir şekilde aşmaya çalışacağız. Muhtaç ailelere yardım yerine muhtaç olmaktan kurtaracak kaynaklar oluşturarak, sosyal yaşamı destekleyerek sosyal sorumluluk projeleri ile mutlu şehirlerde mutlu insanların yaşadığı yaşanabilir estetik bir şehir inşa edeceğiz. Bütün bu hizmetler için gerekli bilgi, birikimine cesarete ferasete ve tecrübeye sahibim. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler seçiminde AK Parti Göle İlçe Belediye başkanlığına aday adayıyım” dedi.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

Ardahan Barosu’ndan TBB’ye ziyaret

2

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

3

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

4

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

5

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi