GÖLE MYO’DA RESİM ÇALIŞTAYI DÜZENLENDİ

Nihat Delibalta Göle MYO’da “Cumhuriyet’in 100. Yılı Perspektifinde Resim Çalıştayı” gerçekleştirildi.

GÜNCEL 6.12.2023 16:38:00 0
GÖLE MYO’DA RESİM ÇALIŞTAYI DÜZENLENDİ

Ardahan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Başkanı Prof. Dr. Semra Çevik küratörlüğünde ve son sınıf öğrencilerinin katkısıyla “Cumhuriyet’in 100. Yılı Perspektifinde Resim Çalıştayı” Nihat Delibalta Göle MYO’da gerçekleştirildi. 

Resim bölümü öğrencileri Aslı Sude Karakoç, Bingöl Yaman, Birsel Bilen, Ceyhun Çalışkan, Ceylan Balcı, Hayal Akın, Merve Başak, Ozan Çimli, Raiba Bükrek, Sidar Arslan, Songül Samurkaya, Yunus İlhan, Zerda Çoksu ile Yükseklisans öğrencisi Eda Baysan ve Çevik tarafından günboyu üretilen resimler fuayene alanında sergilendi. 

Serginin açılışına Göle Belediye Başkanı İlhan Gültekin’in yanı sıra MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Bora Topal, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı. 

Çalıştay kapsamında, 100. yıl ve güncel konularda eserler üretildi. Sergide ifadeci, izlenimci, soyut ve grafiksel olmak üzere toplam 12 resim ve fuaye duvarına 100.yıl logosu çalışıldı. Açılış sonrasında sergi gezildi. Katılım belgesi sunumu ve yapılan ikramın ardından çalıştay sona buldu. 

Sergi 15 Aralık Cuma gününe kadar MYO fuaye alanında sanat severlerin ziyaretine açık kalacak.


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak