Göle Belediye Başkanı Gökhan Budak: Faruk Demir’i örnek alacağız

Mazbatasını alarak göreve başlayan Göle Belediye Başkanı Gökhan Budak, “Faruk Demir’i örnek alacağız ve o nasıl yapmışsa bizde aynısını yapacağız” dedi.

SİYASET 16.04.2024 14:27:00 0
Göle Belediye Başkanı Gökhan Budak: Faruk Demir’i örnek alacağız

31 Mart seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisinden Göle Belediye Başkanı seçilen Gökhan Budak, mazbatasını alarak görevine başladı.

Yeniden Refah Partisi’nin YSK’ya yapmış olduğu itirazların ret edilmesi üzerine CHP’li Göle Belediye başkanı Gökhan Budak, İl Başkanı Yalçın Taştan, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Posof Belediye Başkanı Erdem Demirci, Damal Belediye Başkanı Kemal Çamliyurt, Göle İlçe Başkanı Recai Özalp, ilçe teşkilatı ve partililerle birlikte İlçe Seçim Kuruluna giderek mazbatasını aldı. 

Mazbata töreninin ardından belediye binasına geçen Başkan Budak belediye personeli ve vatandaşlar büyük bir coşkuyla karşılandı ve kurban kesildi. 

Belediye Başkanı Gökhan Budak, başkanlık makamında gerçekleştirilen törenle görevi Belediye Başkanı İlhan Gültekin’den devraldı. İlhan Gültekin, Başkan Budak’a çiçek takdim ederek görevinde başarılar diledi.

Devir teslim töreninde konuşan Başkan Budak, “Halkımızın bize verdiği bu emaneti inşallah layıkıyla yerine getireceğiz. Seçim sürecinde Göle halkımıza vermiş olduğumuz sözleri yerine getireceğiz. Bu sözler bizim namus ve şeref sözümüzdür. Görev süremiz boyunca Ardahan Belediye Başkanımız Faruk Demir'i kendimize örnek alarak o nasıl yapmışsa bizlerde aynısını yaparak vaatlerimizi yerine getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Budak makamında tebrikleri kabul etti.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

210 çiftçiye 45 ton korunga tohumu dağıtıldı

2

Deneysel-Bilişsel Psikoloji Sempozyumu bu yıl ARÜ’de gerçekleştirildi

3

ARÜ Kalkındırma Vakfı büyümeye devam ediyor

4

Çıldır Öğretmen Evine ilk kazma vuruldu

5

AK Parti Belediye Meclis Grubu’ndan basın açıklaması!