Göle, depremzedeleri unutmadı

Merkez üssü Elazığ olan deprem, kuzeyden güneye bütün Türkiye´yi sarsarken, Göle Belediyesi, deprem yaralarının sarılması için yardım kampanyası başlatmıştı.

31.01.2020 14:33:14 0
Göle, depremzedeleri unutmadı

Merkez üssü Elazığ olan deprem, kuzeyden güneye bütün Türkiye´yi sarsarken, Göle Belediyesi, deprem yaralarının sarılması için yardım kampanyası başlatmıştı.

Elazığ Sivrice´de gerçekleşen deprem sonrası, İçişleri Bakanlığı talimatları ve AFAD Başkanlığı talepleri doğrultusunda, Göle Kaymakamlığı Koordinasyonunda Göle Belediyesi, Sivil toplum kuruluşları, kamu personeli ve vatandaşların yardımları ile hazırlanan yardım kolileri, Ardahan´da AFAD yetkililerine teslim edildi.

Başkan Gültekin, depremzedeler için yardımların toplanması için çağrıda bulunmuştu. Depremzedelere yardımların hızlı bir şekilde ulaştırılması için yoğun bir çaba harcayan Göle Belediye Başkanı İlhan Gültekin, yardımların AFAD yetkililerine teslimatını bizzat kendisi yaptı.

Başkan Gültekin: ?Duyarlı Göle halkı, her zaman olduğu gibi depremzedelere imkanları ölçüsünde gıda kolileri hazırlayarak yetkililere teslim ettik. Belediyemizin düzenlemiş olduğu Elazığ ve Malatyalı depremzede kardeşlerimiz için toplanan yardımlar İl Müftü yardımcısı Turgut Topaloğlu ve vatandaşlarımızın katılımı ile dua eşliğinde bölgeye gönderilmek için Ardahan AFAD yetkilerine teslim ettik. Depremzede kardeşlerimize karınca kararınca katkı sunmaya çalıştık. Depremde hayatını kaybedenlere Allah´tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Allah ülkemizi her türlü doğal iffetten korusun? dedi.


1

Kura Nehri yaşam vadisi yaz sezonuna hazır

2

Bilişim Uzmanı Işıklı, teknoloji kampına katıldı

3

11. YEŞİLAY BİSİKLET TURU 5 MAYIS PAZAR GÜNÜ DÜZENLENİYOR

4

Hanak hayvan pazarında temizlik ve onarım çalışmaları başladı

5

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden gazetemize teşekkür