Gökmen Kurban, Karagöl Mahallesi muhtar adaylığını açıkladı

Gökmen Kurban, 31 Mart 2024 seçimlerinde Karagöl Mahallesinden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

GÜNCEL 9.01.2024 12:22:00 0
Gökmen Kurban, Karagöl Mahallesi muhtar adaylığını açıkladı

Gökmen Kurban, 31 Mart 2024 seçimlerinde Karagöl Mahallesinden muhtar adayı olduğunu açıkladı. 

Ardahan’ın sevilen isimlerinden erkek kuaförü Gökmen Kurban, Karagöl Mahallesinden muhtar adayı olduğunu açıklayarak, mahalle halkından destek istedi. 

Gökmen Kurban, “Karagöl Mahallemizin eksiklikleri başta üzere mahallemizin tüm sorunlarıyla yakından ilgileneceğim. Bankamatik Muhtarı değil gönüllerin Muhtarı olmaya talibim” dedi.

Adaylığı ile ilgili açıklamada bulunan Muhtar adayı Gökmen Kurban şunları söyledi; “Saygı değer Karagöl Mahallesi sakinleri; malumunuz üzere 31 Mart’ta mahalli idareler seçimleri olacaktır. “Genciz, inançlıyız, ümitliyiz” şiarıyla yola çıkarak mahallemizin gelişimi ve sizlerin ihtiyaçlarına cevap verebilmek adına muhtarlık için adaylığımı açıklıyorum. Sizlerin güveni ve desteğiyle, mahallemizin ihtiyaçlarına daha etkili çözümler bulmak için çaba sarf edeceğim. Teveccühünüz ile muhtar seçildikten sonra siz değerli mahalle sakinlerimiz ile iç içe olup tüm çalışmalarımızı birlikte yapacağız. Tüm sorunlara çözümler üreteceğiz. Hiçbir vatandaşımız bizlere oy verdiği için pişman olmayacak. Karagöl Mahallemiz yalnız olmayacak. Her sorunlarına vakıf bir muhtar kazanmış olacaktır. Siz değerli mahalle sakinlerimizin desteğini bekliyorum.” diye konuştu.

 

BEDRETTİN ŞUAY/ARDAHAN MEDYA

 

 


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak