Gökkuşağıma Güneş Ol

Ardahan Valiliğince Başlatılan, ?Gökkuşağıma Güneş Ol Projesi? Kapsamında Özel Eğitimli Çocuklarımızın Aileleri Yemekte Buluştu.

21.12.2019 13:52:49 0
Gökkuşağıma Güneş Ol

Ardahan Valiliğince Başlatılan, ?Gökkuşağıma Güneş Ol Projesi? Kapsamında Özel Eğitimli ÇocuklarIN Aileleri Yemekte Buluştu.

Ardahan Valiliğinin koordinesinde yürütülen ?Gökkuşağıma Güneş Ol projesi? kapsamında Vali Mustafa Masatlı´nın eşi Esra Masatlı,  kurumlarda çalışan özel eğitimli personel, özel çocukların aileleri ve özel annelerle buluştu.

Birlikte yemek yenildikten sonra Vali Masatlı´nın eşi Esra Masatlı ailelerle tek tek ilgilenerek sohbet etti.  Ailelerle ile konuşmasında,  ?Özel çocuğun en yakınındaki kişi annedir. Anne desteği, motivasyonu tedavinin başarısında önemli rol oynar. Gerek dünyada gerekse ülkemizde özel çocuğa sahip olan annelerin mücadelelerini ve kazandığı başarıları okuyoruz. Öyle anneler var ki özel çocuğunun tamamen sağlığına kavuşmasında en büyük rolü oynuyor. Baba ve anne çalışsa da evde en büyük desteği çocuk annesinden görüyor. Anne hangi meslekten olursa olsun, araştırmacı ve bir o kadar da bilinçli olması gerekmektedir. Tüm bu amaçlarla ailelerimizin bu yolda yalnız olmadığını göstermek için bugün bizde devletimizin bütün imkânları ile annelerimizin ve özel eğitimli bireylerimizin yanınızdayız? dedi.

Aileler de böyle bir programın düzenlenmesinin önemine değinerek, kendilerini çok değerli, özel ve güçlü hissettiklerini ifade ettiler.

Pogramda Esra Masatlı´ya, Protokol üyelerinin eşleri ve ilgili kurumların yetkilileri de eşlik etti.


1

210 çiftçiye 45 ton korunga tohumu dağıtıldı

2

Deneysel-Bilişsel Psikoloji Sempozyumu bu yıl ARÜ’de gerçekleştirildi

3

ARÜ Kalkındırma Vakfı büyümeye devam ediyor

4

Çıldır Öğretmen Evine ilk kazma vuruldu

5

AK Parti Belediye Meclis Grubu’ndan basın açıklaması!